Blic

JELENA SE ODMARA U SAN DIJEGU

Srpska teniserka je pauzu na terenu iskoristil­a da maksimalno uživa u letu, a provokativ­ne fotografij­e objavljuje svakodnevn­o.

- A. Č.

- Otpevaću dve pesme na ruskom jeziku. Onda su izrazili želju da im otpevam i neke moje pesme, posebno su tražili „Melaholiju” i „Radio svira za nas”. U svakom slučaju, divno je što me uvažavaju, da mogu da pevam i svoje pesme. Hvala im puno rekla je Jelena.

Ovaj bračni par se slaže u jednom kada je vaspitanje njihove mezimice u pitanju.

- Dobra organizaci­ja u ovom haotičnom vremenu je već podvig. A ispoštovat­i tu organizaci­ju je podvig na kvadrat. Odmah smo se usaglasili u Nininom vaspitanju. Vezivanje za kompjuter i zavisnost od interneta, tek će

se videti koliko je to štetna stvar. Uspevamo u tome da je ne poštedimo, već zaštitimo od toga. Detetu može sve da se objasni. Nekada dete ne pristane tako lako, ali ipak smo mi roditelji rekao je ranije Ivan, a Jelena dodala:

- U stvari, suština je da se priča sa detetom. Mi odrasli često ne shvatamo koliko su oni pametni i oni su u nekim momentima intuitivno pametniji od nas. Sve što se objasni detetu sa lepom namerom, rečima, i te kako dopre do njih.

Hrvatska pop pevačica Ivana Vrdoljak Vana iznenada je otkazala koncert koji je trebalo da održi u Tivtu, na palubi školskog broda Mornarice VCG, jedrenjaka „Jadran“. Hrvatski mediji objavili su informacij­u da se Vana, „ni kriva ni dužna, našla u središtu diplomatsk­og incidenta pokazala seksi liniju: jelena jankoviĆ

Jelena Janković leto provodi u domu u San Dijegu u Kalifornij­i, a mnogi se pitaju kada će se vratiti na teniski teren. Ipak, nju to ne opterećuje previše, već uživa u vremenu koje posvećuje samo sebi.

Kupanje po čitav dan, sunčanje i ostale letnje aktivnosti propraćene su provokativ­nim fotografij­ama sa bazena. Tamo Jelena provodi po čitav dan, daleko od očiju javnosti i paparaca. Fotografij­e u jednodelni­m i modernim kupaćnim kostimima oduševljav­aju mnoge. Ipak, to što Jelena ne igra na turnirima ne znači da je potpuno odustala od treninga.

Zapravo, teniserka lepo vreme koristi kako za plivanje, tako i za trčanje po plaži, a upravo ovaj vid rekreacije pomaže joj da ostane u formi dok ne počne ozbiljnije da vežba za turnire. Kada padne kiša, Jelena se zaputi u teretanu, gde je neumorna. Ipak, oni koji godinama prate i podržavaju njen rad, pitaju se kada će se teniserka potpuno oporaviti od povreda koje je imala u proteklom periodu i zbog kojih je morala da odloži dugoočekiv­ani povratak na teniski teren.

 ??  ?? jelena i ivan se slažu kad je reČ o vaspitanju Ćerke
jelena i ivan se slažu kad je reČ o vaspitanju Ćerke
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia