Blic

KARIĆI ORGANIZUJU GRUPNO VENČANJE U CRKVI

Srpski biznismen Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka 18. avgusta oženiće sina Nebojšu na Svetom Stefanu, a potom će se sva njegova deca venčati u crkvi, saznaje „Blic”.

- Lj. Tozev

Nebojša je skoro godinu dana u vezi sa izabranico­m Ksenijom. Cela porodica je veoma uzbuđena jer su u toku pripreme za glamurozno venčanje.

Ovoj ceremoniji prisustvov­aće oko 250 zvanica, među kojima će se naći brojni prijatelji sa svih strana sveta, kao i članovi porodice. Sam čin venčanja biće upriličen na Kraljičino­j plaži, dok će se zvanice tokom čitavog dana provoditi na velelepnom ostrvu.

Mladenci su odabrali ovo mesto po sopstvenom nahođenju, a roditelji su se složili sa njihovom odlukom. Nakon venčanja u Crnoj Gori, uslediće crkveno venčanje na kojem će se venčati sva deca Bogoljuba i Milanke. Danica Karić sa suprugom Nikolom Stojilkovi­ć, Nadežda Karić i Dejan Lazarević, Jelena Karić i Goran Lazarević, kao i Nebojša i Ksenija. Ovo će biti poseban dan za porodicu Karić.

Naša saznanja potvrdio je Bogoljub koji je nedavno stigao u Crnu Goru.

- Čitava porodica je presrećna što će u avgustu doći do jednog veoma lepog

Kao što uvek kažem, najbitnije je da se stvara što više porodica, da se rađaju deca jer je to naše najveće blago, kaže Bogoljub Karić venčanja. Drago mi je da ću imati prlike da vidim brojne prijatelje koje nemam prilike često da viđam. Nakon toga uslediće crkveno venčanje naše dece u Beogradu. Kao što uvek kažem, najbitnije je da se stvara što više porodica, da se rađaju deca, jer je to naše najveće blago. Nema većeg blaga od zajednice rekao je za “Blic” Bogoljub Karić.

 ??  ?? porodica kariĆ na okupu
porodica kariĆ na okupu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia