Blic

Nto opet srpski

- Digla se buka oko dolaska Nemanje Bjelice među Kingse. Šta se od njega očekuje? Godina XXII, broj 7724 Kako su izgledali pregovori? Zanimljivo je da ste umesto Luke Dončića sa druge pozicije na draftu izabrali centra Marvina Beglija?

da obećavamo, naš gazda bi to onda sigurno pročitao. Verujemo u rad i plan.

- U Nemanju strašno verujem, još od njegovih igara u Evropi. Jedan je od trenutno naših najtalento­vanijih košarkaša, sa velikim NBA iskustvom. Ponekad kada se nađeš u ekipi kojoj ne odgovara tvoj stil igre, izgubi se samopouzda­nje u tom nekom traženju. Mislim da će kod nas dobiti na samopouzda­nju, imaće Bogdana i nas izvan terena. Verujem da će pružati partije na koje smo od njega navikli i da ćemo svi biti zadovoljni.

- Niko nije očekivao da dođe u Sakramento po odlasku iz Minesote, čak ni on. Spominjala se i Evropa, znam da je Nemanja želeo da se tamo vrati.

Mi smo uskočili u poslednjem trenutku, ubedili smo ga da ostane u NBA. Imali smo ga u planu čim se otvorilo tržište slobodnih agenata. On je u početku bio naklonjen Filadelfij­i, pa je odlučio da želi da se vrati u Evropu. Uspeli smo da ga ubedimo jer verujemo da može mnogo da nam pomogne. - Zadovoljni smo kako je odradio predsezonu do sada i mislimo da će biti ol-star, bio je logičan izbor ispred Luke Dončića jer na spoljnim pozicijama imamo Bogdanović­a i Foksa, a tu je i Badi Hild. Pravimo ekipu za budućnost i zato je važno da pažljivo biramo igrače za svaku poziciju, a ne da ih gomilamo i da ne mogu da igraju - zaključio je Stojaković.

OD POČETKA SMO ŽELELI DA DOVEDEMO NEMANJU BJELICU I DRAGO MI JE ŠTO ĆE IGRATI ZA KINGSE, KAŽE PEĐA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia