Blic

Ranjena misica prebačena na VMA

Olac Bilbao (20), mis Marbelje, teško povređena u bombaškom napadu na svog momka Strahinju Stojanović­a (28) u Zemunu, prebačena je u sredu uveče na odeljenje Vojnomedic­inske akademije gde bi trebalo da bude operisana, saznaje “Blic”.

- A. Janković

Misica je na VMA prebačena jer KBC Zemun nema među svojim zaposlenim­a plastične hirurge koji bi mogli da obave komplikova­nu operaciju kojom će lekari pokušati da sačuvaju nogu nesrećne devojke. Kako je “Blic” već pisao, osim preloma potkolenic­e, Bilbao je zadobila i teške opekotine na nozi od eksplozije koja je raznela “audi” njenog dečka. Naime, četvrti stepen opekotina, koje je Olac zadobila, najteža je moguća povreda iz domena opekotina i zahteva hitnu operaciju. Takva povreda znači potpuno ugljenisan­je tkiva i praćena je izraženim oštećenjem mišića, tetiva, krvnih sudova, živaca, kostiju i zglobova. Uz takvu vrstu povrede često idu i oštećenja unutrašnji­h organa, pa se može reći da će hirurzi imati težak posao u borbi da nesrećnoj devojci sačuvaju nogu.

Olac Bilbao od prošlog petka, kada je u bombaškom napadu čudom sačuvala živu glavu, čuva i policija. Iako se veruje da je meta napada bio njen dečko Strahinja Stojanović, policija ništa ne prepušta slučaju, pa pripadnici MUP-a motre na mladu Špankinju.

Podsećamo, za ovu devojku iz Marbelje rođendansk­o putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanović­a (28) odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika u noći između petka i subote. Manje od 24 sata ranije španska misica je, kako saznajemo, stigla u Srbiju. Olac Bilbao Gonzales odrasla je u pomenutoj španskoj luci, inače dobro poznatom letovališt­u u kojem su se krili brojni balkanski kriminalci. Skrovište su u Marbelji tražili, između ostalih, i Darko Šarić, Luka Bojović, Rodoljub Radulović, zvani Miša Banana, kao i Željko Maksimović Maka.

Tamo je verovatno i upoznala problemati­čnog Stojanović­a, u Srbiji, pre svega, poznatog kao kuma Miloša Vidakovića, kog su ubili pripadnici grupe Slobodana Šaranovića.

 ??  ?? olac bilbao Čeka na operaciju u bolnici
olac bilbao Čeka na operaciju u bolnici

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia