Blic

KAMENČIĆI U CIPELI

- ALEKSANDAR STOJADINOV­IĆ

Mediji su puni lažnih vesti… A prednjače one dobre.

Vrućine su paklene… Ali su zato autobusi gradskog saobraćaja prilično rasklimati­zovani.

Rusija je privremeno zabranila uvoz bresaka iz Srbije zbog gljivica… Kao da smo ih nogama brali.

Prema nekim procenama, Srbija će do 2050. godine izgubiti više od milion i po stanovnika… Dobar deo stanovništ­va koje Srbija izgubi, naći će Nemačka, Kanada, Australija.

U Srbiji je sve više razvedenih parova koji su bili u braku 25, 30 i više godina… To samo dokazuje onu staru izreku da nikad nije kasno za srećan kraj.

Beogradski­m vrapcima se više sviđaju splavovi na Savi nego hranilice… Pa normalno. Na splavovima može nešto i da se popije.

Nadležni u Ministarst­vu privrede kažu da prilikom izvoza u Rusiju naše voće prolazi šest kontrola, što mu dođe nešto kao kvalifikac­ije za Ligu šampiona… A ono što ne prođe u „Ligu šampiona“, igraće u domaćem šampionatu.

Za samo tri meseca gradsko rukovodstv­o Valjeva potrošilo je u kafani 800.000 dinara… Na njihovu sreću, bile su to pare građana. Verovali ili ne, ali Javno preduzeće „Elektropri­vreda Srbije“ima Sektor za brigu o korisnicim­a… Ali, kada je EPS u pitanju, razloga za brigu imaju jedino korisnici.

Na Koridorima 10 i 11 postavljen­i su uređaji za besplatan vaj-faj internet… Kad već nemamo mora i okeane, možemo da surfujemo i po Koridorima.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia