Blic

Karići odbijali poklone za svadbu

Folk diva Ceca Ražnatović trenutno uživa na Kipru, a fotkom iz bazena je sve ostavila bez teksta.

-

Ceca Ražnatović otputovala je na zasluženi odmor na Kipar, gde će u narednom periodu boraviti. Tropske temperatur­e iskoristil­a je kako bi se kupala i sunčala. Ona je počastila fanove prizorom u zelenom minijaturn­om bikiniju, pokazavši koliko je zgodna, nakon čega su usledili brojni kompliment­i. Nakon niza uspešnih koncerata koje je održala u prethodnom periodu, Ceca Ražnatović odlučila je da napravi malu pauzu, te da predah napravi u svojoj oazi mira - kući na Kipru koja je njeno omiljeno mesto za odmor. Kako se danas obeležava veliki hrišćanski praznik Preobražen­je, Ceca je čim je stigla na Kipar, posetila crkvu u Aja Napi.

- Srećno Preobražen­je Gospodnje - čestitala je pevačica praznik svim vernicima.

Nakon posete crkvi, Ceca je pokazala i na koji način se najbolje opušta. Ona je uživala u bazenu, u dvorištu svoje vile na Kipru.

Nebojša, sin Bogoljuba Karića, oženio se u subotu Ksenijom na Kraljičino­j plaži u Crnoj Gori. Nakon čina venčanja upriličeno je i svadbeno veselje, a ono što je zanimljivo jeste da je Nebojša svim zvanicama napisao da ne donose poklone, a ako baš insistiraj­u da donesu samo po jednu knjigu na poklon za njegovu biblioteku. Nebojša je naglasio još i da najskuplji poklon može da bude u iznosu od 50 dolara koji će se uplatiti kao prilog za nezbrinutu decu. Lep dan za poznatu familiju nastaviće se i 28. avgusta, kada će se Ksenija i Nebojša na večnu ljubav zakleti i u crkvi u Beogradu, a osim njih, crkveno venčanje će imati i mladoženji­ne sestre – Danica Karić sa suprugom Nikolom Stoilković­em, Jelena i Nadežda sa svojim muževima Dejanom i Goranom Lazareviće­m.

 ??  ?? sa devojkom je poČeo da se dopisuje na instagramu, a zatim su uplovili u vezu
sa devojkom je poČeo da se dopisuje na instagramu, a zatim su uplovili u vezu
 ??  ?? nakon uspešnih koncerata, došlo je vreme za odmor
nakon uspešnih koncerata, došlo je vreme za odmor

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia