Blic

Sleteli Faje i Regland, Zvezda je kompletna

-

Crvena zvezda je imala „naporan dan“na beogradsko­m aerodromu “Nikola Tesla”. Prvo je u jutarnjim časovima stigao krilni centar Muhamed Faje, da bi popodne sleteo i novi plejmejker Džo Regland.

Obojica nisu krili zadovljstv­o što su konačno u Srbiji i uskoro bi trebalo da se pridruže ekipi trenera Milana Tomića, koja je prošlog ponedeljka počela sa pripremama.

- Zdravo svima, kako ste? Konačno sam stigao u Beograd, srećan sam što sam ovde. Spreman sam za pokret, da treniram sa ekipom Crvene zvezde. Nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu. Posebno mi je drago što ću igrati pred Zvezdinim navijačima - poručio je Regland po dolasku u Beograd.

Iskusni Amerikanac (28) je prošle sezone sa dosta uspeha izgrao za Lokomotivu iz Krasnodara, a izabrao je da dođe na Mali Kalemgedan i pored ozbiljnih i finansijsk­i jačih ponuda koje je imao iz Avelina i Zenita.

- Izabrao sam Crvenu zvezdu i grad Beograd jer sam osetio da je to odlična prilika za mene. Igrati za tako veliki klub i to pred navijačima koji su među najboljima u Evropi... Takva prilika se ne ukazuje često - dodao je Regland koji će odmeniti Tejlora Ročestija.

Obojica su potpisali ugovore na jednu sezonu i dolaze na zahtev trenera Milana Tomića. Za razliku od Reglanda, Faje je manje poznat našim ljubitelji­ma košarke i trebalo bi da zauzme mesto Stefana Jankovića koji se nije pojavio na prozivci i koji izbegava da se priključi ekipi.

 ??  ?? prvo je u beograd sleteo mohamed faje... ... a Četiri sata kasnije i plejmejker džo regland
prvo je u beograd sleteo mohamed faje... ... a Četiri sata kasnije i plejmejker džo regland

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia