Blic

Živ je i zdrav, a ja ću postati deda!

Potraga za Danijelom Đorđevićem (17) iz Batajnice koji je nestao u petak po podne okončana je u nedelju uveče u Kovilju. Mladić je pronađen, a njegovog oca obradovala je vest da će - postati deda!

- Ekipa “blica”

Danijelov otac Branislav u nedelju uveče oglasio se na Fejsbuk stranici preko koje je i oglasio Danijelov “nestanak”. Oko ponoći je kratko napisao: “Pronađen je, dobro je, zdravo je.” Šta se zapravo dogodilo? Po Danijelovo­m pronalasku otkrivena je i misterija njegovog “nestanka”: tinejdžer je od kuće zapravo pobegao jer nije znao kako da roditeljim­a saopšti da mu je devojka trudna!

- Eto, ja sam sada kao her Žika iz filma “Lude godine”. Saznao sam da ću da postanem deda. Danijel je pobegao od kuće kod devojke jer nije znao kako da nam kaže da je ona trudna. Ne mogu da vam objasnim kako se osećam rekao je Branislav Đorđević medijima, ushićen zbog ne jedne već dve divne vesti koje je saznao. Kako kaže Branislav, majka Danijelove devojke, videla je fotografij­u na njegovom Fejsbuku i pitala Danijela da li je to on, što je ovaj najpre negirao.

Ona je, međutim, sumnjala da se ipak radi o tinejdžeru za kojim je tokom vikenda tragala cela Srbija. Tada je odlučila da pozove njegovog oca.

- Nazvala me i rekla: “Ja ne znam kako da vam kažem, ali vaš sin je kod nas.” Seo sam u automobil i u rekordnom roku stigao do Kovilja. Evo, sad svi sedimo zajedno i izvlačimo

im reči iz usta. Nisam ljut, ne znam šta osećam, ali im pričamo da ne treba ni da kriju, ni da se stide. S kime će pričati, ako ne sa roditeljim­a kaže Branislav, koji otkriva da su mu kroz glavu tokom dva dana potrage za Danijelom prolazili najgori scenariji, pre svega da ga je neko napao i izbo nožem. Na svu sreću, sve se dobro završilo.

Podsećamo, kako je “Blic” pisao u jučerašnje­m izdanju, Danijel je u petak otišao iz porodične kuće u Batajnici. Pre toga je imao svađu sa ocem oko banalnog nesporazum­a. Porodici je ostavio kratku poruku da će iznajmiti stan. Iz kuće je odneo i ušteđevinu - oko 1.200 evra - ali je mobilni telefon ostavio na stolu.

Istog dana oko 18 sati njegov otac Branislav i maćeha Nataša nestanak su prijavili policiji.

- Prepirka između njega

Tinejdžer je pobegao jer nije znao kako da saopšti da mu je devojka trudna

 ??  ?? srbija je tokom vikenda tragala za danijelom. srećom, sve se dobro završilo
srbija je tokom vikenda tragala za danijelom. srećom, sve se dobro završilo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia