Blic

Komšinica: Udarila sam joj samo šamar

- E. B.

Redakciji “Blica” juče se obratila Tamara Kuzmanović, koju je policija saslušala po prijavi voditeljke RTS-a Slađane Tomašević da ju je udarila u glavu.

- Nije tačno da sam pesnicom udarila Slađanu Tomašević već je u pitanju šamar. Veoma mi je žao što sam je ošamarila. I ja sam protiv nasilja. Moj otac, upravnik zgrade Bora Kuzmanović je, kao što se vidi na snimku, pokušao da spreči da ona cepa rešenje. On je stajao na stepeniku sa štapom, a inače nosi protezu na nozi, i ja sam se uplašila da će Slađana da ga gurne sa stepenica. Nesvesno sam pokušala da zaštitim oca udarivši joj jedan jedini šamar - tvrdi Tamara Kuzmanović.

Nakon napada, voditeljka RTS-a je obavestila policiju i zbog povreda na glavi posetila lekare Urgentnog centra. Njoj su konstatova­ne lake telesne povrede.

Povodom nedavnog incidenta, u kome se pominje ime novinarske RTS Slađane Tomašević, koju je, prema pisanju medija, udarila stanarka zgrade u kojoj Tomaševiće­va živi, a nakon prepirke vezane za nadogradnj­u, reagovala je državni sekretar MUP-a Biljana Popović Ivković, porukom da bilo kakav oblik nasilja ne sme biti društveno prihvatlji­v.

- Kada je reč o napadu na Slađanu Tomašević, policija je po prijavi obavila razgovor sa novinarkom koja je prijavila da je napadnuta, kao i sa ženom na koju je ukazala da joj je nanela udarac u predelu glave. Policija je, takođe, obavila razgovor i sa komšijama i svedocima ovog događaja, a skinut je i snimak sa nadzornih kamera - rekla je Popović Ivković.

 ??  ?? slađana tomašević završila u bolnici
slađana tomašević završila u bolnici

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia