Blic

Glumica: Moja drugarica je izletela kroz zatvoren prozor

- D. D. - E. B.

Novinarka Sandra Denda doživela je tešku saobraćajn­u nesreću kod Kovina kada je auto u kom se nalazila sa još dvoje ljudi izgubio kontrolu i survao se u kanal. Ona je tada ispala kroz zatvoren prozor.

Kako nezvanično saznajemo iz Urgentnog centra, Sandru lekari drže u veštačkoj komi. Polomljena su joj dva rebra i priključen­a je na aparate za disanje.

Denda je u kritičnom stanju, pluća su joj nagnječena, kao i veći deo tela, a kost kod kuka polomljena.

- Sandru i mene veže jedno dugo prijateljs­tvo još iz ulice Svetogorsk­e, kada smo šetale ljubimce. Tako smo se na životinjsk­om planu nalazile. Sandra je retko plemenita i pozitivna mlada žena. Iako je novinar, skoro da nikada od nje ne možete čuti nešto ružno o nekome, neku ciničnu izjavu ili spletku. Ona ima dve kćerke Anu i Ninu i muža i molim boga na kolenima da s njom sve bude u redu. „Čula sam da se saNdra deNda Nalazi u veštaČkoj komi NakoN operacije i NjeNo zdravstveN­o staNje je kritiČNo u NaredNih 48 sati“, tiNska

Inače, čula sam da je saobraćajn­i udes bio u subotu u 9 ujutru i da su je nakon nesreće prebacili u Urgentnii centar gde se sada nalazi. Lekari je od operacije drže 48 sati u veštačkoj komi. Načula sam da joj je vilica na nekoliko mesta polomljena, jedno oko u problemu, da je slomila bedrenu kost, kao i ruke, i da su joj nagnječena pluća. Kažu da je ona pri udesu izletela kroz zatvoren prozor pa joj je zato lice isečeno. Slomljena su joj i rebra - priča Jelena i dodaje:

- Osoba koja je vozila kola, kako sam pročitala u novinama, biće krivično gonjena jer nema vozačku dozvolu, a i auto nije bio registrova­n i vozili su putem koji nije označen.

Kako “Blic” saznaje, D. J. (26) iz Smedereva koja se nalazila za volanom automobila kada se dogodila teška saobraćajn­a nesreća u kojoj je povređena novinarka Sandra Denda nije imala vozačku dozvolu. Protiv D. J. biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednost­i saobraćaja. “Opel askona” koji je vozila nije bio registrova­n, a vlasništvo je A. A. (21), koji je s njima bio u kolima.

Protiv A. A. biće podneta prekršajna prijava. Nesreća se desila na putu koji uopšte nije kategorisa­n.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia