Blic

UŠLA BIH U „ZADRUGU 2“KAO TAKMIčAR

Voditeljka Televizije „Pink” priznaje da bi u popularni rijaliti koji sa emitovanje­m počinje 6. septembra ušla ukoliko bi deci mogla da objasni zašto mesecima ne bi bila s njima.

- AnAstAsijA ČAnović

Dušica Jakovljevi­ć je zaštitno lice ružičaste televizije i godinama unazad vodi sve njihove projekte. Uz takmičare je od početka do kraja emitovanja rijalitija, upućena je u sve tajne, ali zasad se nalazi izvan popularne kuće u Šimanovcim­a. Međutim, postoji mogućnost da se nađe i kao takmičar.

- Ušla bih kao takmičar u „Zadrugu”. Jedino ne mogu zbog dece i toaleta. Ne znam kako bih delila toalet sa toliko ljudi. Ja i kada u grad izađem, ne volim da idem u toalet. Ušla bih u kuću kada bih mogla da objasnim deci i da imam dobar izgovor zašto neću biti pored njih narednih nekoliko meseci. Ipak, što se tiče takmičenja, mislim da zasad nema potrebe. Imam dobru poziciju tu gde jesam, radim posao koji sam uvek želela i srodili smo se rijaliti i ja. Posmatraću ja sa strane ljude koji ulaze, odavde odakle sam - kaže kroz osmeh uvek iskrena voditeljka.

Spekulisal­o se da će Kija postati deo Televizije „Pink”, kao Dušičina koleginica.

- Pitali su me ljudi, ne samo za Kiju nego i za druge ljude. Ja se radujem svakome ko dođe u naše jato. Radujem se širenju tima, to znači da ću ja imati više vremena za odmor nego što sam imala do sada. Što se mene tiče, ko dođe - dobrodošao. Kako su mene svi dočekali, raširenih ruku, tako ću i ja prihvatiti svakoga ko dođe i pružiti mu punu podršku - dodaje Dušica.

Nova sezona rijalitija startuje u sledeći četvrtak, a voditeljka priznaje da očekivanja kod nje ne postoje: - Nikada nemam očekivanja. Uvek verujem u ono što radim, to je bitno. Nema iznenađenj­a kada uložite toliki napor i kreativu. Kada počne rijaliti, ja sam neko ko vodi računa o tome da bude informisan u svakom trenutku. To nije možda najlakše, ali je stil mog života. Nadam se da ću pre „Zadruge” uspeti da odem u Šimanovce, da ću možda i provozati čamac... Bila bi šteta da se ne provozam jedan đir. Šalu na stranu, ali što se mene tiče, može da počne i večeras rijaliti.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia