Blic

DAMA SAM, NE LOMIM čAŠE U KAFANI

- F. J.

Šarmantna glumica Anja Mit kaže da, za razliku od lika koji tumači u seriji „Istine i laži”, ne ide na splavove, već u kafane.

Mnoge je oduševila ulogom Tare Isidorović u popularnoj seriji „Istine i laži”, a kako kaže za „Blic”, raduje se što je počelo snimanje druge sezone.

- Mislim da su deca naši najveći fanovi. To je publika koju ćete vi uvek imati, i to je lepo. Mene Tara nervira zbog svoje neintelige­ncije, ali kad radite lik devet meseci, onda ga i zavolite sa svim njegovim manama. To je valjda prava ljubav - kaže kroz smeh Anja Mit.

Iako je Zoran Pajić, koji u seriji tumači njenog brata Nikolu, često proziva da je splavaruša, pitali smo Anju da li je nekada lumpovala na splavu.

- Ja ne. Kad radite devet meseci po 12 sati dnevno, zaista vam nije do splava, jer ćete ujutru opet da se probudite i radite. A inače nisam tip koji da posećuje splavove. Volim kafanu - naglašava Anja. Na pitanje da li je nekada u kafani slomila čašu, Anja kroz osmeh odgovara:

- Ne volim da lomim čaše. Ja sam dama.

Anja nam je rekla šta je očekuje u novim epizodama serije „Istine i laži”. - Epizode se pišu i to je ono što me raduje. I sa velikim iščekivanj­em čekam da vidim šta će da se desi i kakav će taj odnos da bude između mene i Žike. Kada stigne mejl sa scenariom, ja otvaram i tražim da vidim gde je Tara, šta će da se desi. Gledam šta će biti i kakva će nerazumeva­nja imati s Danom (Ljiljom Dragutinov­ić) i drago mi je što se nastavlja naš odnos - kaže ona. Prema Anjinim rečima, privatno se najbolje slaže sa Dušanom Kaličanino­m.

- Svi se mi generalno družimo, tako da privatno i ne moramo toliko da se viđamo.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia