Blic

U ŠKOLI SAM SE VADIO NA ŠARM

- D. Đorđević

U susret prvom septembru i polasku u školu čuveni glumac prisetio se svojih đačkih dana i otkrio kakav je bio đak.

- Nisam bio štreber u školi. Vadio sam se na šarm - kaže Kicić kroz osmeh i ističe čega se najviše seća iz tog perioda:

- Ja sam išao u Osnovnu školu “Drinka Pavlović”. Prekoputa je bila zgrada “Borbe”, njihova štamparija. Uvek po podne, kad bi pao mrak, gledali smo te ljude kako rade i štampaju tadašnju “Borbu”. To mi je neka asocijacij­a.

Iako često skriva svoj privatni život od očiju javnosti poznati glumac Gordan Kicić na svim značajniji­m događajima pojavljuje se sa suprugom Zoranom, s kojom je 11 godina u srećnom braku. Ovoga puta u supruginom društvu prošetao je crvenim tepihom na proslavi RTS-a.

- Njoj ne smeta da me prati na događajima, hvala bogu. Porodično smo došli i sve je to normalno - ističe čuveni glumac i na naše pitanje da li mu supruga zamera što ponekad mora da stoji sama dok on daje intervjue, kaže:

- Ne, naravno. Ovo je moj posao - ističe sa smeškom glumac.

Gordan je nedavno bio i na odmoru u Italiji zajedno za suprugom i prijatelji­ma, odakle se pohvalio fotografij­om sa koncerta grupe “Pearl Jeam”, koju je obožavao u tinejdžers­kom dobu.

Ovo putovanje glumac je iskoristio i kao predah pred nove obaveze na jesen. Među njima biće i nastavak šouprogram­a “Luda noć”, gde Iako često skriva svoj privatni život, Gordan Kičić se na svim značajniji­m događajima pojavljuje sa suprugom Zoranom, s kojom je 11 godina u braku se glumac sjajno snašao u ulozi voditelja.

- Ja nisam imao puno prilike da radim kao voditelj. Zato sam imao bojazan da li ću to nekako uspeti da obavim, međutim jako je dobro to prošlo. Velika je gledanost tog šou-programa i radićemo ga ponovo - kaže Gordan i dodaje da je razmišljao o stendap komediji, s obzirom na to da ga mnogi smatraju za jednog od najduhovit­ijih glumaca na našoj javnoj sceni.

- Razmišljao sam o tome, ali se nisam još uvek usudio da uradim tako nešto.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia