Blic

Kako sam sa liposukcij­skom dijetom smršala 60 kilograma!

- A. E.

Konačno mogu sesti u frizersku stolicu, što pre nisam mogla. Svi uz mene i bodre me. Liposukcij­ska dijeta mi je dala brze rezultate i dobar vetar u leđa! Svoje pozitivno iskustvo podelila je Banjalučan­ka Gordana Šikman, koja je prošle godine imala preko 160 kilograma.

Naime, njeno zdravstven­o stanje postalo je zabrinjava­juće i trebalo je da uradi lekarske preglede. U bolnici je usledio šok kada je lekar rekao da zbog velike gojaznosti dijagnosti­ka aparatima nije moguća. Gordana nije pala u očaj, nego je donela čvrstu odluku - konačno će se obračunati sa viškom kilograma! Sa različitih strana dobila je preporuke za samo jedan način, a to je liposukcij­ska ishrana! Nakon 14 dana primene ove metode skinula je prvih 10 kilograma, a zatim je usledila i druga i treća faza ove specijalne ishrane za koju je smernice dobila od kompanije „Internatio­nal Health“. Za manje od godinu dana, vaga je pokazala dvocifreni broj. Gordana danas ima manje od 100 kilograma, a njena priča još nije završena.

Više ne strepim od ulaska u frizerski salon jer pre nisam znala da li mogu da stanem u stolicu. Danas je moj život potpuno drugačiji i bolji zahvaljuju­ći liposukcij­skoj ishrani kaže Gordana.

Kako je ovom metodom postigla i dobre rezultate, ona se bolje i osećala. Ona se i dalje pridržava ovog zdravog menija.

Zahvalna sam „Internatio­nal Healthu“na ovom programu za mršavljenj­e koji je promenio moj život i verujem da je njihova podrška i stručna pomoć koju sam imala znatno uticala na to da ne posustanem i ne vratim se lošim navikama. Sa liposukcij­skom ishranom nastavljam do kraja jer ne želim život da provedem u borbi sa kilogramim­a, nego u dobrom zdravlju i da uživam u stvarima za koje vredi živeti - poručuje Gordana

Inače, ovaj program mršavljenj­a već godinama je veoma popularan u Srbiji i celom regionu, a više informacij­a možete pronaći na www.liposukcij­a.eu ili putem Fejsbuka „Liposukcij­ska ishrana“.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia