Blic

KARIĆ U ISTOM DANU VENČAO ČETVORO DECE U CRKVI

U kripti Hrama Svetog Save juče su se na večnu ljubav zakleli Nebojša i Ksenija, Nadežda i Dejan i Danica i Nikola. Jeleni i Goranu je kasnio kum, pa su se venčali dva sata kasnije.

- Ljubomir Tozev

U pratnji crkvenog hora i u prisustvu velikog broja članova porodice i prijatelja, pred Bogom sudbnosno “da” izgovorili su Nebojša Karić i Ksenija Luhnova, Nadežda Karić i Dejan Lazarević, kao i Danica Karić i Nikola Stojilkovi­ć. U istom trenutku trebalo je da se venčaju i Jelena Karić i Goran Lazarević, ali je njihov kum, koji je dolazio iz inostranst­va, kasnio, pa su sudbonosno da izgovorili dva sata kasnije. Ovom kraljevsko­m venčanju, kako su ga nazvali u porodici Karić, prethodilo je građansko venčanje u Crnoj Gori, kada se prošle nedelje na Svetom Stefanu venčao Nebojša Karić sa Ksenijom Luhanovom.

Nešto pre 16 časova časova u Hram su pristigli parovi, ali i roditelji koji su bili presrećni što na jedan od najvećih hrišćanski­h praznika, Veliku Gospojinu, venčavaju svoje najmilije. Ceremoniju venčanja je služilo oko 20 sveštenika, a većina njih je došla iz Pećke patrijarši­je. Mladenci nisu skidali osmeh sa lica, a najponosni­ji je bio tata Bogoljub Karić.

- Neizmerno sam srećan što se na današnji praznik moja deca venčavaju pred Bogom. Veoma je bitna ljubav koja se odigrava unutar porodice, i to je ono što je čini jakom i snažnom. Želim da se mnogo porodica u Srbiji proširuje, jer će to učiniti da u svakom smislu te reči budemo jaki. Poštovanje i uzajamna tolerancij­a čine da unutar porodice postoji ogromna ljubav - rekao je Bogoljub Karić za “Blic”.

Mlade su blistale u belim dugim haljinama, dok su mladoženje obukle odela. Karići su porodično pozirali ispred Hrama, a zatim su zajedno ušli kako bi se održalo crkveno venčanje. Jedan od bidermajer­a je uhvatila i Danijela Karić, koja je bila presrećna.

Pored porodice Karić, ceremoniji venčanja su prisustvov­ale i mnoge poznate ličnosti, među kojima su Mirka Vasiljević, Dule Savić sa suprugom, Jelena bin Drai.

 ??  ?? NakoN crkveNe ceremoNije mlade su bacile bidermajer­e milaNka i bogoljub karić su bili poNosNi, a u jedNom TreNuTku su zaplakali
NakoN crkveNe ceremoNije mlade su bacile bidermajer­e milaNka i bogoljub karić su bili poNosNi, a u jedNom TreNuTku su zaplakali
 ??  ?? mlade su blisTale u dugim belim haljiNama,
dok su mladožeNje imale crNa odela
mlade su blisTale u dugim belim haljiNama, dok su mladožeNje imale crNa odela
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia