Blic

Marš na Rezultat prvog meča (0:0) više odgovara domaćinu, ali crveno-beli ne smeju da propuste ovu priliku.

-

Problemi, povrede, nedoumice... Sve što može da poremeti koncentrac­iju ostalo je u Beogradu jer fudbaleri Crvene zvezde večeras (21) moraju čiste glave i velikog srca da izađu na revanš domaćem Salcburgu.

Beograđani imaju Ligu Evrope u džepu, ali ovaj put, ulog je mnogo veći, plasman u Ligu šampiona, i zato sada mora da se ide na sve ili ništa.

Austrijanc­i imaju prednost svog terena i 0:0 sa „Marakane“, međutim u prethodnih deset pokušaja pokazali su da im nedostaje hrabrost za

poslednji korak. Desnik bek Filip Stojković se nada da njegovi saigrači mogu da iskoriste pritisak pod kojim su fudbaleri trenera Marka Rozea.

- Super smo. Svi smo raspoložen­i, zdravi. Najbitnije će biti da svaki igrač da ne 100 odsto, već 200 odsto sebe. I ako budemo zaslužili da prođemo, to ćemo svakako i učiniti. Sigurno je da će Salcburg biti malo otvoreniji nego u Beogradu jer ovo što je igrao kod nas, to je bila odbrana koja je za 30 odsto bolja nego u dosadašnje­m toku sezone i u prošloj godini. Imaju oni svojih nedostatak­a, nadamo se da ćemo ih iskoristi. Daće bog da prođemo u Ligu šampiona. Bilo je dobro i prošle sezone (u Ligi Evrope), a nadam se da će biti još bolje posle ove utakmice - samouvren je Stojković.

Slično razmišlja i reprezenta­tivni levi bek Milan Rodić.

- Veoma važna utakmica je pred nama, nema potrebe da pričamo o tome koliki je ulog. Generacije zvezdaša sanjaju naš tim u Ligi šampiona. Mi smo došli na korak od ostvarenja sna i ne planiramo tu da se zaustavimo. Pokazali smo i u prošloj sezoni da smo spremni za

 ??  ?? milojević mora da odluči ko će igrati u špicu pavkov ili će početi sa srnićem
milojević mora da odluči ko će igrati u špicu pavkov ili će početi sa srnićem

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia