Blic

SLOBA ZBOG KIJE NAPUSTIO SNIMANJE

- D.P.

Kija Kockar je toliko iznerviral­a Slobu Radanovića svojim provokacij­ama da je on bacio bubicu i napustio snimanje emisije.

Nova sezona emisije “Vikend premijera specijal” donosi novu rubriku u okviru koje se dve poznate ličnosti dele u dve grupe i postavljaj­u po jedno pitanje slučajnim prolaznici­ma na ulici, a u prvoj emisiji nove sezone u ovoj rubrici koplja će ukrstiti bivši supružnici Sloba Radanović i Kija Kockar. Snimanje ove emisije prošlo je prilično napeto, jer je zbog Kijinih provokacij­a Sloba u jednom trenutku napustio snimanje.

- Ja sam otišao sa snimanja i rekao da neću da imam nikakav kontakt sa njom, posle su me molili da se vratim i ja sam se vratio iz poštovanja prema “Pinku”, prema svojoj kući, da bi emisija ispala korektno - izjavio je pevač za Pink.rs.

Kija je izludela pevača brojnim opaskama, prvo mu je rekla da je videla njegovog “strica” Đoleta Đoganija, potom je izjavila da je čula da u “Zadrugu 2” ulaze njegove dve bivše - Luna i Mirka, aludirajuć­i na njegovu bivšu ljubavnicu Lunu Đogani i pevača Mirka Gavrića, sa kojim ga pojedinci spajaju. To je potvrdio i sam pevač.

- Naišao je Đole Đogani, ona je mene provociral­a, pa me je onda bocnula za Mirka i Lunu, a ja sam tada rekao: “Ja neću da učestvujem u ovom cirkusu”, bacio bubicu, okrenuo se i otišao. I onda sam se vratio samo iz poštovanja prema svojoj kući. I rekao sam da neću da imam dodirnih tačaka sa njom - ispričao je Sloba.

JA SAM REKAO: NEćU DA UčESTVUJEM U OVOM CIRKUSU. BACIO SAM BUBICU, OKRENUO SE I OTIŠAO, PRIčA SLOBA

 ??  ?? Kija je slobi reKla da mu je đole đogani stric, a da u „ Zadrugu 2“ulaZe dve njegove bivše
Kija je slobi reKla da mu je đole đogani stric, a da u „ Zadrugu 2“ulaZe dve njegove bivše
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia