Blic

DAVID DRAGOJEVIć PAKUJU KOFERE ZA „ZADRUGU 2” SPREMNI SMO ZA OKRŠAJ S LUNOM

„Zadruga 2” samo što nije počela, a učesnici se spremaju da naprave haos i pomere granice ovog rijaliti programa. Aleksandra poručuje da neće dati Luni Đogani da priđe njenom vereniku Davidu.

- F. Jovanović, a. ivanović

Poslednje pripreme pred sam ulazak u rijaliti se obavljaju, a sistematsk­e pre preglede je juče završila prva tura učesnika. Među njima nj su bili Aleksandra Subotić i David Dragojević Dragojević. Njih dvoje jedva čekaju da uđu u rijaliti jer, k kako kažu, imaju dosta neraščišće­nih računa.

Iako je Luna prošle sez sezone bila u centru pažnje zbog ljubavnog trou trougla, svojim ulaskom u „Zadrugu 2” ponovo privlači pr pažnju.

- Lunu neću da komentariš­em. k Imam mišljenje svega onog š što sam video. Ne mogu da kometariše­m nek nekog protiv koga nisam igrao, kada uđemo mogu da joj sudim. Ali verovatno ću joj tamo tam reći sve što mi se nije svidelo. Neko je vređa, vr neko ne. Ali Luna nije neko koga ja tre treba previše da kometariše­m. Imam nekog kog koga ću da komentariš­em, a to je Aleksandri­na majk majka Ljuba. Ona je udarila na mene. Godinu dana me m nije ispuštala iz usta. Prešla je sve granice. Treba Tre da mi objasni zašto se digla protiv nas - kaže kaž David.

Prema Aleksandri­ni Aleksandri­nim rečima, Ljuba Pantović nije u kontaktu s n njom, ali pokušaće da je u rijalitiju ignoriše.

- Mama me nije zva zvala ne pamtim od kada. Bez obzira na sve, neću se raspravlja­ti sa njom. Možda ću sa drugima drugima. Ja sam neko ko iznosi svoje mišljenje bez obzira na to da li se nekom dopada ili n ne. Volim da nerviram ljude - kaže Alek Aleksandra.

Na pitanje da li se plaši Lune s obzirom na to da je u prvoj „Zadruzi” imala odnose sa ože oženjenim muškarcem, Aleksandra k kaže:

- Iskreno, ne znam koga bih se ja tamo plašila. Koja to pa Luna može da mi preotme preot Davida. Ja znam da on mene najviše na svetu voli. Oni jesu bili glavna priča, ali moj favorit je bila bil Kija, a ne ona. Ja sam javno rekla rekl da podržavam Kiju. Međutim, Međutim mi ulazimo unutra da budemo glavna priča. Aleksandra Ale dodaje da će u rijalitiju rija biti seksa.

- Biće, naravno. David je jje moj m muž. Ništa tu nije čudno. čudn Što bi koga to čudilo - kaže uz u osmeh Aleksandra, i dodaje:

- David treba d da bude srećan što ja želim takve odnose sa s njim. Može i seks na jahti s obzirom na to da ćemo tamo imati plovila.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia