Blic

NEBOJŠA I ANA čEKAJU DRUGO DETE

Ministar unutrašnji­h poslova Nebojša Stefanović nije mogao da sakrije sreću kada mu je supruga Ana saopštila da je u drugom stanju. Par je nedavno saznao da čeka dečaka.

- Ljubomir tozev

Ministar unutrašnji­h poslova i potpredsed­nik Vlade Srbije Nebojša Stefanović i njegova supruga Ana početkom sledeće godine imaće razlog za slavlje jer čekaju prinovu. Kako „Blic” ekskluzivn­o saznaje, Ana je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka dečaka.

- Ana je pre nekoliko nedelja saznala da je u drugom stanju. Sreću nije mogla da sakrije, a lepe vesti je odmah podelila sa Nebojšom. Njih dvoje su se dogovorili da samo najbližim članovima članovim porodice saopšte da je Ana u dr drugom stanju dok ne prođu prva tri meseca trudnoće. Ona je nedavno ušla u četvrti mesec, a na pregledu je saznala da čeka dečaka. Njihovoj sreći nije bilo kraja - rekao je za „Bl „Blic” izvor blizak porodici Stefanović. Stefanov

Kako dalje saznajemo, Ana bi trebalo da d se porodi u februaru.

- To j je inače i razlog što je Ana Stefanović Stefanov u poslednje vreme često u klinici klinic u „Narodni front“, gde joj dokto doktor Dejan Dimitrijev­ic vodi trudnoću, trudnoću a planirano je da se tu i porodi u februaru - dodaje naš izvor bli blizak ovom bračnom paru, i otkriva ko se najviše obradovao vesti o trudnoći. tr

- Nebojša Neb i Ana su seli sa ćerkom Ninom, Nin koja ima šest godina, i saopštili saop joj da će uskoro dobiti brata. br Ona je bila presrećna što će se njihova porodica proširiti. Ono što je zanimljivo jeste da će se Ana poroditi u februaru, kada je i maloj Nini rođendan - kaže naš izvor.

Inače, Nebojša i Ana Stefanović su zajedno 12 godina, a pre devet su se venčali. Imaju ćerku Ninu koja ima šest godina. Ministar retko u javnosti priča o porodici, ali se krajem prošle godine dotakao priče o ćerki.

- U braku sam od 2009. go godine. Ćerka će napuniti šes šest godina u februaru. Sve pred predstave sam stigao da odgledam, ali sam zaista imao sreće s tim. Ja n ne mogu da kažem... Možda ja nisam nisa idealan otac i neko ko je previš previše kod kuće. Nisam toliko prisutan u Nininom životu koliko bih voleo vole i jednom me pogodilo kada mi je rekla: „Tata, je l’ možeš da ne ide ideš danas na posao?”. Kad čovek čuje ču tako nešto od svog deteta, to po pogodi - rekao je Stefanović u emisiji „Magazin in”.

 ??  ?? Najviše Najv se obradovala ćerka ć NiNa: aNa i Nebojša Ne stefaNović
Najviše Najv se obradovala ćerka ć NiNa: aNa i Nebojša Ne stefaNović
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia