Blic

ALEKSANDRA PRIJOVIć: ČEKAM DEČAKA

Nekadašnja fudbalska zvezda Mateja Kežan (38) oženio se deset godina mlađom Beograđank­om Tarom Šumonjom, a na nesvakidaš­njoj žurki uz di-džeja, more i lampione bilo je oko pedesetak zvanica.

- Popović AdelArdA PoPović

Zahvaljuju­ći prenatalno­m testu pevačica i supruga Filipa Živojinovi­ća saznala je da nosi dečaka, i to dok se baškari u elitnom hotelu na Jamajki.

Srećnu vest podelila je odmah na društvenim mrežama.

- Dečak je. Hvala klinici na prelepim vestima - objavila je Aleksandra, koja od venčanja 21. juna sa Filipom, sinom nekada najboljeg državnog tenisera Bobe Živojinovi­ća, nosi prezime Živojinovi­ć.

Filipova majka Zorica Nakić je na Instagramu svoje virtuelne prijatelje obavestila da će dobiti unuka i da je zbog toga neizmerno srećna.

„Sreća, sreća, radost, ljubav...“, kaže Zorica Nakić, koja je kao i Lepa Brena ranije govorila da bi volela da Aleksandra rodi devojčicu jer je u njihovim porodicama brojčano vladaju muškarci. Prijatelji porodice Živojinovi­ć kažu da su Boba i Brena, koji su sa Aleksandro­m i Filipom već nekoliko dana na Jamajki, kao gosti srpskog bogataša Ljubiše Krstajića, saznanje o polu najmlađeg naslednika proslavili kako dolikuje, uz dobru atmosferu.A. roditelji su Presrećni

- Bilo je bajkovito, na obasjanom pesku sa mnoštvom lampiona mladenci i gosti veselili su se do kasno u noć. Bila je to luda žurka uz more, kao na filmu. Tara i Mateja su izuzetno romantični i ovakvo venčanje im je baš i priličilo - prenela je utiske za „Blic” prijatelji­ca mladenaca.

Na Kežmanovoj svadbi bili su njegov rođeni brat Igor i majka Mira, a radost zbog očevog venčanja nijenog trenutka nisu skrivali ni Matejini troje dece iz njegovog prvog braka sa Emilijom Kežman.

- Lazar, Aleksandra i Jakov su već veliki, tinejdžeri su i već imaju po 17, 14 i 12 godina i sposobni su da razumeju stvari na pravi način. Raduje ih saznanje da je njihov otac sreću pronašao pored Tare, a nju su zavollei tokom njihove veze. Kako sa ocem, tako i sa Tarom

 ??  ?? budući
budući

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia