Blic

SUDIJA SNEžANA: ISTERIVAćU PRAVDU U „ZADRUZI 2“

- Ljubomir Tozev

Sudija Snežana Ilić, koja je 39. godina radila u sudnici, ulazi u rijaliti šou “Zadruga 2” koji počinje 6. septembra. Ilićeva je od pre tri meseca u penziji, a u razgovoru za “Blic” otkriva kako je došla na ideju da sudnicu zameni imaginarij­umom Željka Mitrovića.

- Radila sam u Prvom osnovnom sudu, radila sam u Vrhovnom sudu Srbije u krivičnom odeljenju, u više od šest sudova provela svoj radni vek. Bila sam pomoćnik Ministra pravda za lokalnu samoupravu. Nisam kontroverz­ni sudija, čestita sam, poštena i porodična žena - na samom početku razgovora uvela nas je u svoju biografiju Snežana Ilić.

U slučaju da učesnici rijalitija ne poštuju pravila i zakon, zanimalo nas je da li će uzeti čekić u ruke i donositi pravdu.

- O tome će odlučuje veliki šef, ako budem sudila radiću to po pravilima zadruge. Obavezna sam po zakonu sve zadatke da ispunjavam, a kakve će mi zadatke dati do ćemo tek videti - kaže ona.

O privatnost­i ne želi mnogo da priča. Kaže da njena porodica nema veze sa ulaskom u rijaliti.

- Nemojte moju porodicu da mešate. Moja ćerka ima svoj život, nije ona iz te priče. Odlučujem sama o sebi valjda imam dovoljno godina da mogu da vodim računa o sebi- iskrena je sudija u penzji.

S obzirom na to da je ovo prvi put da ćemo jednog sudiju gledati upitali smo je i kako su njene kolege reagovale.

- U kontaktu sam sa kolegama, leto je i sada su na moru, tako da nisam stigla sa njima da pričam na ovu temu. Osoba sam koja ima svoj stav o životu i mene ne zanima mišljenje drugih ljudi. Psihički i fizički sam spremna - ističe Ilićeva.

Ona ne želi da otkriva cifru koju će dobiti za učešće, ali ističe da je zadovoljav­ajuća. - Nismo dugo vodili pregovore o ulasku. Pametni ljudi se brzo dogovore. O ciframa ne mogu da govorim, to je poslovna tajna. Zadovoljna sam ponudom, zato sam i prihvatila. To je bila moja želja da pokušam nešto drugačije u životu - rekla je za “Blic” Snežana Ilić.

O SUMAMA NE MOGU DA GOVORIM, ZADOVOLJNA SAM PONUDOM, ZATO SAM I PRIHVATILA DA UđEM U RIJALITI

 ??  ?? osoba sam koja ima svoj sTav o živoTu i mene ne zanima mišLjenje drugih Ljudi. Psihički i fizički sam sPremna, kaže snežana iLić
osoba sam koja ima svoj sTav o živoTu i mene ne zanima mišLjenje drugih Ljudi. Psihički i fizički sam sPremna, kaže snežana iLić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia