Blic

ŽELJKO I JOVANA ZAJEDNO NA BINI POSLE DESET GODINA

- A. P. A. P. A.E.

PEVAčICA: LUKASA SAM IZGUBILA ZBOG NJEGOVOG SINA

Crnogorska pevačica i model

Marijana Zonjić, koja bi trebalo da uđe u “Zadrugu 2“, za

“Blic” je priznala da je imala blizak odnos sa folkerom

Acom Lukasom, kao i da je istovremen­o počela da razmenjuje poruke i sa njegovim sinom Lazarom.

- Lukas mi je mnogo pomogao u životu, prvenstven­o savetodavn­o. Njegovog sina Lazara, koji jako liči na oca, prvi put sam videla preko video-poziva kad je razgovarao sa Lukasom. Žao mi je što sam Acu izgubila zbog glasina da imam seksaferu sa njegovim sinom, a mi se nismo još videli lično. Priznajem da sam se sa Lazarom dopisivala na društvenim mrežama - iskrena je Marijana Zonjić. SUZANA PEROVIć: ZBOG NADEžDE MI JE TELEFON UPAO U WC ŠOLJU Pevačica Suzana Perović spremna je da u „Zadruzi 2“pokaže ono što nije uspela u rijalitiju “Farma”, čiji je učesnik bila pre pet godina. Neke od budućih zadrugara,

Suzana odlično poznaje, ali i ostalima će pružiti šansu da joj se približe. Sa

Nadeždom Biljić upoznala se pre nekoliko godina i rado provodi vreme s njom. Međutim, pre dva dana doživela je jedan peh.

- Nestašna Nadežda me pozvala da s njom idem do toaleta i da joj nešto popravim. Dok smo to radile, moj telefon je završio u WC šolji. Sada je na remontu, a

Nadežda je obećala da će mi kupiti novi ako ne bude mogao da se popravi moj telefon - kroz smeh je ispričala Suzana

Perović. A. P.

MAJKA NADEžDE BILJIć ODUSTALA OD RIJALITIJA Nadežda Biljić otkrila je da je njena majka Slavica trebalo da uđe s njom u “Zadrugu 2”, ali kako nije uspela da uzme neplaćeno odsustvo, morala je da odustane. - Nažalost, moja majka, koja je totalni car i koja bi u “Zadruzi 2” bila odličan učesnik, neće ući. Ona je zaposlena kao anestetiča­r u operaciono­j sali i nema adekvatnu zamenu za deset meseci, tako da joj na poslu nisu dali neplaćeno. Posao ne sme da izgubi, tako da ulazim sama - rekla je Nadežda Biljić.

Brojne poznate ličnosti prošetale su crvenim tepihom na žurki organizova­noj povodom dolaska inovativno­g proizvoda „glo“u Srbiju, a domaćini događaja koji je okupio srpski džet-set bili su voditelji Jovana Joksimović i Ivan Ivanović.

Scenu je sa njima podelio i specijalni gost, popularni muzičar Željko Joksimović, koji je spektakula­rnim koncertom zabavio više od 500 zvanica. Nakon što ga je najavila supruga Jovana, sa kojom je sada prvi put nakon deset godina i čuvene Evrovizije u Beogradu delio binu, Željko je koncert započeo pesmom „Ljubavi“, i gotovo dva sata pevao svoje najveće hitove.

Na dugačkoj listi VIP zvanica našli su se i urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević, modna dizajnerka Biljana Tipsarević, glumac, producent i reditelj Dragan Bjelogrlić, voditeljka i glumica Marijana Mićić, bivša manekenka Tamara Paunović, voditeljka Nataša Miljković, glumac Slaven Došlo, kreatorka Suzana Perić i mnogi drugi.

Domaće javne ličnosti na najbolji način najavile su otvaranje nove, jesenje sezone u Beogradu, ali i pokazale da su se ujedinile u promociji zdravih životnih navika.

Kao neko ko prati trendove i u ovoj životnoj sferi, Jovana i Ivan imali su želju da među prvima isprobaju inovacije na našem tržištu koje su manje štetne po zdravlje.

- Definitivn­o smo malo ludi za tim gedžetima, poput „gloa“, koji zagreva, a ne sagoreva duvan. Mislim da je to normalno za ljude koji se bave našim poslom – kaže nam Ivan Ivanović.

- Neke stvari kao što je ova, koje ne štete mnogo, sviđa mi se da prva probam. U vremenu kada tehnologij­e podelili scenu i najlepše emocije

glumac slaven došlo zaista ne možeš da ispratiš, čast je da među prvima probaš ovako nešto. O mojim navikama računa vode moji prijatelji i vrše snažan uticaj na mene – kroz osmeh priznaje Olivera Kovačević, i dodaje:

- Ja ne popustim sto odsto, ali i 50 odsto nije loše za kvalitetni­ji život.

Iako priznaje da joj ne prijaju uvek navike okoline, Biljana Tipsarević otkriva da je vrlo tolerantna kada je o njima reč.

- Meni, na primer, izuzetno smeta dim cigarete, pogotovo kada sam s detetom, u restoranu, kafiću, pa čak i na ulici. Ali ne osuđujem nikog, svako ima pravo da radi ono što mu prija. Ipak, raduje me što sada postoje načini da se rešimo tog neprijatno­g mirisa uz ovakve uređaje koji ne stvaraju dim, već paru pa nam ne smrde kosa, ruke, garderoba.

- Redovno treniram, to je neizostavn­i deo moje svakodnevi­ce. Imam neke svoje dnevne rituale kojih se držim, više u stvari jutarnje. Ujutru čim ustanem popijem limunadu sa svežim đumbirom i tako započinjem dan. Ne uspevam da se odreknem pušenja, ali ovaj proizvod mi je otkriće 21. veka, nema neprijatni­h mirisa – kroz smeh se nadovezala Marijana Mićić.

 ??  ?? sotiris kosturos, generalni direktor Bat za srBiju i crnu goru, sa joksimović­ima i Bjelogrlić­em
sotiris kosturos, generalni direktor Bat za srBiju i crnu goru, sa joksimović­ima i Bjelogrlić­em
 ??  ??
 ??  ?? olivera kovačević
olivera kovačević
 ??  ?? ivan ivanović
ivan ivanović
 ??  ?? nataša miljković sa žarkom tarićem
nataša miljković sa žarkom tarićem
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia