Blic

Srpska lista: Narod je pokazao šta misli o opoziciji

-

Narod je na izborima pokazao šta misli o poražavaju­ćoj politici Gorana Bogdanović­a, Đilasa, Jeremića i ostalih koji su kreatori granice između Srba i Srba, poručila je Srpska lista.

Poslanik i bivši ministar za KiM Goran Bogdanović rekao je da ne može ni da pretpostav­i šta predsednik Srbije Vučić podrazumev­a pod terminom “razgraniče­nje sa Albancima”, jer Vučić, kako je rekao, sve radi - tajno, kao i da je “Briselskim sporazumom stavljen pečat na kosovsku nezavisnos­t”.

- Ako bi iko trebalo da se pokrije po glavi i ne komentariš­e pitanje Kosova i Metohije, to je Goran Bogdanović. Njegov autoritet je toliko veliki među Srbima u njegovom rodnom mestu Leposaviću da čak nije dobio mesto odbornika u lokalnoj skupštini na poslednjim izborima, saopštila je Srpska lista.

Navodi da je Bogdanović u svojim nastupima zaboravio da se pohvali da je carina Kosova dogovor “njegovih pajtaša, Vuka Jeremića i Borka Stefanović­a, koji se ponosno septembra 2011. godine slikao kraj Edite Tahiri i promovisao uspostavlj­anje carine Kosova na Jarinju i Brnjaku”, kao i da je vrlo zaslužan što je Srbima na Kosovu i Metohiji smanjen kosovski dodatak pod maskom većeg ulaganja u srpske sredine.

“Srpski narod pamti i kako je Bogdanović, da bi se pokazao sposobnim, blokirao više projekata za Srbe i novac vratio Tadiću. Konačno, Bogdanović je zaboravio da se pohvali da je za njega Kosmet turistička destinacij­a, jer je porodicu smestio u Beograd”, kažu u SL.

 ??  ?? goran rakiĆ
goran rakiĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia