Blic

MRTILA BIZNISMENA ZORANA TRIFUNOVIĆ­A

-

na kom trenutno živi. Plac je nasledila od svog svekra nakon smrti muža, ali se o vlasništvu sporila sa Trifunović­em, koji je na tom mestu želeo da gradi zgradu.

- Ona već dugo živi tu, dobro je znamo. Dvadeset godina je udovica i živi sa sinom, nisam mogao da pretpostav­im da bi ovako nešto uradila. Sedeo sam jutros i pio kafu kada sam čuo pucnje, ali nisam reagovao. Posle je došla policija i krenuli su da traže oružje. Videli smo Coku kada je policija došla, delovala je kao da nije svesna šta je učinila - navodi prvi komšija osumnjičen­e.

Kako nezvanično saznajemo, pištolj marke CZ kojim je Stojanka usmrtila Zorana pripada njenom sinu. On je, potvrđuje naš izvor, imao dozvolu za držanje oružja, a u trenutku ubistva spavao je. Ubijeni Trifunović je, inače, rodom iz Jagodine, a već dugi niz godina živi na Voždovcu. Juče je nakon jutarnje kafe sa suprugom krenuo u kancelarij­u do koje nije stigao. To je u razgovoru sa reporterim­a “Blica” potvrdila i njegova supruga.

- Otišao je jutros na posao veseo kao i uvek. Mnogo mi je teško - kroz suze nam je rekla. I ostale komšije tvrde da sa Zoranom nikada nisu imale probleme. Naprotiv:

- Bio je fin, uvek nasmejan, uvek se lepo javljao. Nikada nisam čula da je imao problema sa nekim ispričala je vidno potresena stanarka jedne od obližnjih zgrada. Policija je nakon uviđaja i saslušanja čekala neko vreme da privede osumnjičen­u, jer joj je navodno pozlilo. Da bi bile otklonjene sve sumnje u vezi sa ubistvom, Stojanki je urađen i test parafinske rukavice. Danas bi trebalo da bude saslušana u tužilaštvu.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia