Blic

ŽURKA ZA TARIN ROĐENDAN NAKON US OPENA

Novak i Jelena Đoković su uz intimnu večeru, ali i tortu, proslavili prvi rođendan mezimice Tare. Ipak, žurka za porodicu će morati malo da sačeka, budući da su Đokovići u Njujorku, gde Novak igra na US Openu.

- anastasija ČanoviĆ

Naime, kako Novak Đoković trenutno igra na US Openu, gde se plasirao u osminu finala, par je odlučio da intimnom proslavom u ovom američkom gradu obeleži divan dan. Jelena Đoković je, kako saznajemo, još u ranim jutarnjim časovima pripremila iznenađenj­e za svoju naslednicu.

- Jelena je spremila tortu, kojom su se počastili Novak i Stefan, a i Tara ju je probala. Nakon toga, svi zajedno su uživali u divnom i sunčanom danu, a potom su se družili i sa prijatelji­ma. Ceo dan je bio podređen Tari i ona je bila apsolutna zvezda. Roditelji su joj ispunjaval­i sve želje - kaže za “Blic” izvor.

U kasnijim satima, porodici Đoković su stigli članovi teniserovo­g tima i prijatelji, kako bi svi zajedno obeležili divan dan. Usledila je intimna večera. Kako je planirano, porodica Đoković će u širem krugu proslaviti rođendan kada se vrate u Monako, gde godinama unazad žive.

Novak Đoković više puta je isticao koliko mu je važna podrška porodice u ključnim momentima.

- Imamo izuzetnu sreću da su i Stefan i Tara fantastičn­i. Stefan se budio jedanput i ona isto, i to na veoma kratko vreme, zbog mleka. Nama je sve to dosta pomoglo, najviše Jeleni, pošto je ona kao majka najviše obuzeta tim obavezama oko dojenja. Sada kada je Tara mala, ja sam zapravo najveća podrška svojoj ženi

- ispričao je

Novak Đoković tri nedelje po rođenju ćerke.

Teniser je otkrio i kako je to biti otac dvoje male dece.

- Stefan ima tri godine, pa moramo da balansiram­o, a svi koji su roditelji dvoje dece (i više) znaju o čemu se radi. Ja treniram, aktivan sam sa svojim roditeljsk­im odgovornos­tima, srećan sam i ispunjen - ispričao je tada Novak.

Podsetimo, Jelena Đoković

je malenu Taru, kao i sina Stefana, rodila u Monaku, i to u čuvenom kompleksu, bolnici koja nosi ime princeze Grejs Keli. Bolnica “Grejs Keli” je sagrađena 1902. godine, a porodilišt­e je otvoreno 1949. godine. Porođaj u njemu košta oko 5.000 evra, a svaki naredni dan boravka u bolnici oko 1.000 evra. U bolnici je smešteno odeljenje za intenzivnu negu, osam operacioni­h sala. Tu su i privatne sobe sa kupatilima, pacijentki­njama je na raspolagan­ju celodnevna nega, ali i jelovnik od pet zvezdica. Plan je da ovaj kompleks bude dodatno unapređen u narednom periodu. Sa samog vrha te ustanove vidi se skoro ceo Monako. U obnovu tog kompleksa se znatno ulaže, pa bi do 2025, prema planu, ova bolnica trebalo da bude jedna od najskuplji­h i najlepših u tom delu Evrope.

 ??  ?? Čine sve za svoje naslednike: jelena i novak ĐokoviĆ
Čine sve za svoje naslednike: jelena i novak ĐokoviĆ
 ??  ?? Novak Đoković je u nekoliko navrata isticao koliko su Stefan i Tara fantastičn­a deca i da su oni njegova velika ljubav
Novak Đoković je u nekoliko navrata isticao koliko su Stefan i Tara fantastičn­a deca i da su oni njegova velika ljubav
 ??  ?? novak koristi svaki trenutak da se igra sa sinom i Ćerkom
novak koristi svaki trenutak da se igra sa sinom i Ćerkom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia