Blic

Boaći, Čaušić i Marin konačno crveno-beli

Najviše posla očekuje nemačkog internacio­nalca koji je četiri meseca bez meča, a nije ni prošao kompletne pripreme sa Olimpijako­som.

- Veljko ivanoviĆ

Posle tri slobodna dana fudbaleri Crvene zvezde održali su trening, na kojem su viđena i nova lica. Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić bili su raspoložen­i 11 dana pred prvi meč grupe C Lige šampiona, u kojem crveno - beli dočekuju sa Napoli.

Euforija posle istorijsko­g plasmana prvaka Srbije u najkvalite­tnije klupsko takmičenje ne jenjava. Vedra lica u Ljutice Bogdana, što je i logično. Atmosfera u ekipi je izvanredna, a sve je začinjeno pojačanjim­a koja su na “Markanu” stigla poslednjeg dana prelaznog roka. Svojim kvalitetom i iskustvom Marko Marin, Ričmond Boaći i Goran Čaušić umnogome će doprineti crveno - belima, posebno se to očekuje u utakmicama Lige šampiona. Ovaj trio bi, uz već dokazane snage, trebalo da bude pokretač tima protiv Liverpula, Pari Sen Žermena i Napolija.

Marin bi mogao da postane prva violina Zvezde. Od njega se očekuje da pokaže sve ono što ga je i lansiralo u fudbalsku orbitu i preporučil­o klubovima poput Čelsija, Verdera, Sevilje, Anderlehta, Olimpijako­sa. Nekadašnji

nemački reprezenta­tivac osećaće se kao kod kuće, s obzirom na to da je rođen u Bosanskoj Gradiški i da odlično poznaje srpski jezik.

Boaći se vratio među svoje drugare, sa kojima je prošle sezone igrao grupnu fazu Lige Evrope i uzeo šampionsku titulu u Superligi. Miljenik navijača, posle loše epizode u Kini, sigurno je spreman kao zapeta puška da se vrati u kolosek i pokaže zašto ga je svojevreme­no kupio Juventus.

Čaušić, koji odlično poznaje zahteve trenera Vladana Milojevića sa kojim je sarađivao u mlađim kategorija­ma Crvene zvezde, biće od vitalne važnosti veznom redu šampiona Srbije. Ostalo je da sva trojica pokažu na terenu zašto je Zvezda toliko napora unela u njihove angažmane.

 ??  ?? nasmejan posle povratka u zvezdu: riČmond boaĆi nije skrivao zadovoljst­vo na treningu
nasmejan posle povratka u zvezdu: riČmond boaĆi nije skrivao zadovoljst­vo na treningu
 ??  ?? od njih se mnogo oČekuje: ČaušiĆ i marin, u pozadini su gobeljiĆ i saviĆ
od njih se mnogo oČekuje: ČaušiĆ i marin, u pozadini su gobeljiĆ i saviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia