Blic

SVE ME PODSEćA NA SLOBU

-

Iako je rekla da u “Zadrugu 2” ulazi kako bi pokazala novo lice, čim je kročila na imanje u Šimanovcim­a Luna je progovoril­a o Slobi Radanoviću.

- Ne kajem se ni zbog čega u prošloj “Zadruzi”! Meni je bilo prelepo. Moja najveća ljubav u životu! Sloba je moja najveća ljubav u životu, to svi znaju - rekla je Luna i dodala da je sve podseća na Slobu.

- Sad baš kad hodam ovako, svaki ćošak me na njega podseća - rekla je sa setom Luna.

U razgovoru sa drugim zadrugarim­a ona je dodala da je bila u teškom psihičkom stanju nakon izlaska iz prethodne „Zadruge“:

- Ne bih ja mogla da uđem ponovo da sam bila loše. A bila sam baš loše. Počela sam da idem psihijatru i da uzimam lekove. Toliko sam bila skrenula od ljubavi - rekla je Luna.

Inače, kako su zadrugari ušli u Belu kuću, tako su muškarci počeli da prilaze Luni. Fudbaler Lazar Jeremić prvi je prišao blogerki i započeo razgovor ni manje ni više nego na krevetu.

- Ne cenim više sebe. Nemam samopouzda­nje zbog prve ljubavi. Bio sam dijabola. Njeni su bili razvedeni, otac joj je bio pijanac. Imala je mlađu sestru i ja sam tu bio jedini muškarac. I kolika god mi je zarada, ja pošaljem nešto njenoj majci - pričao je o svojoj bivšoj devojci fudbaler, dok ga je Luna nemo posmatrala.

- Na primer, bio je Osmi mart, njenoj mami kupim 101 ružu, njoj telefon, sestri laptop, a kad dođem kući, kevi ono što prvo nađem u trafici. To je moje veoma bolelo - bio je iskren fudbaler, koji je pričom o bivšoj i time kako joj je kupovao poklone hteo da se dodvori Luni.

 ??  ?? luna ga i dalJe sPominJe: sloba radanović
luna ga i dalJe sPominJe: sloba radanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia