Blic

Anastasija, naslednica Cece Ražnatović, zadovoljna je uspehom prve pesme „Savršen par”, svoju karijeru planira da gradi samostalno, a već ima ideje koje uskoro planira da realizuje.

- Ljubomir Tozev

Deca poznatih oduvek su bila pod budnim okom javnosti, a to im često predstavlj­a veliki teret tokom odrastanja. Anastasiju su svi nazivali Cecinom ćerkom, a ona je ponosna što se sada uz njeno ime povezuje muzička karijera, a ne to ko su joj roditelji.

Na pitanje šta se sve promenilo otkako je izdala prvu pesmu, Anastasija kaže:

- Odmalena sam pod budnim okom javnosti, tako da mi ništa tu nije novo. Ništa se nije promenilo u odnosu na medije, sve je isto. Samo mi je drago što sada imam neko svoje zvanje, u smislu da sam sada pevačica, više ne mogu da kažu: “Ona je Cecina ćerka”. Svakako jesam, ali samostalno gradim svoje ime. Imam svoje zanimanje, samostalno gradim put koji sam izabrala i želim da se izborim za svoje mesto.

Lepa Anastasija otkriva da nema velikih želja i da je ona poput svake druge devojke u Srbiji:

- Verovali ili ne, nemam nekih velikih želja, u smislu da hoću da imam ovu stvar ili onu. U meni je još dete koje se raduje malim stvarima i sitnicama koje mogu da mi izmame osmeh na lice. Bilo da se radi o nekoj maloj stvari kojom me iznenadi voljena osoba ili iznenadno druženje sa prijatelji­ma koje zajedno organizuje­mo - ispričala je Ražnatović­eva u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom”.

Na pitanje da li je imala prepreke tokom ostvarivan­ja svojih snova, Anastasija kaže:

- Predrasude koje ljudi mogu da imaju o vama pre nego što vas upoznaju su možda najveća prepreka.

Nikada u životu nisam gradila mišljenje i stavove o ljudima dok se pre toga nisam upoznala sa njima i na osnovu toga donosila zaključke. Znala sam da slušam od drugih da je neka osoba mnogo loša, a onda kada sam je upoznala, shvatila sam da su sve te glasine bile puka izmišljoti­na.

Kada je pre dva meseca objavila pesmu “Savršen par” Anastasija nije želela da previše o tome govori, već je pustila da umesto nje to čine pregledi na Jutjubu. Sada kada je njen prvi singl jedan od najslušani­jih u regionu, spremna je da otkrije planove.

- Pesma je izuzetno dobro prošla kod publike i dalje nastavlja svoj život. Sluša se, stižu mi konstantno komentari da im se numera sviđa, što mene iskreno raduje. Iz tog razloga ne želim da trošim vreme i već sam krenula da tragam za novom melodijom i tekstom. Odlučila sam da drugu pesmu radi Marina Tucaković, koja je tvorac mnogobrojn­ih hitova - kaže Anastasija.

Imam svoje zanimanje, samostalno gradim put koji sam izabrala i želim da se izborim za svoje mesto

 ??  ??
 ??  ?? CeCa je uvek tu da podrži svoju deCu u svemu što požele doživela veliki uspeh sa prvim singlom: anastasija ražnatović napunila 37 godina: Bijonse
CeCa je uvek tu da podrži svoju deCu u svemu što požele doživela veliki uspeh sa prvim singlom: anastasija ražnatović napunila 37 godina: Bijonse
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia