Blic

Trebalo je ranije da smenimo Đukića!

-

Prvi čovek crno-belih dodao je da su navijači velikana iz Humske nemoćni jer su podeljeni u tri frakcije, a da je na klupu morao ranije da sedne Zoran - Bata Mirković.

Milorad Vučelić, predsednik Partizana, u razgovoru za B92 pričao je i o nezadovolj­stvu navijača, ali i nekadašnje­m predsednik­u Partizana Draganu Đuriću.

- Trebalo je ranije smeniti tadašnjeg trenera Đukića i ranije dovesti Batu Mirkovića na čelo stručnog štaba - rekao je Vučelić za B92.

On je naglasio da ne razume nezadovolj­stvo navijača radom uprave, kao i postojanje­m tri frakcije na jugu.

- To samo govori o nemoći navijača. To nije navijanje, ako jedni navijaju jedno, drugi drugo, a treći treći - to je onda kakafonija, buka, a ne navijanje. Mi znamo šta je navijanje iz istorije Partizana.

Vučelić je rekao da Partizan ima 10 reprezenta­tivaca što dosta govori o kvalitetu, a ponovio je da je “klub bio prinuđen da se nosi sa dugovima

koje je ostavila prethodna uprava”.

- Oni su veoma glasni, mada imaju svoje nanogice na nogama i nalaze se pod kaznama ili sudskim procesima, oni su i dalje protivnici Partizana, koji je morao enormnu količinu dugova da plati - istakao je Vučelić.

Inače, fudbaleri Partizana na tabeli Superlige zaostaju za Crvenom zvezdom pet bodova, a narednog vikenda gosti su novosadsko­g Proletera u okviru osmog kola.

Tri dana kasnije domaćini su Radu (17 časova) u odloženom meču petog kola.

 ??  ?? greškA je što je đukić duže nego što je trebAlo ostAo nA kluPi: milorAd vučelić
greškA je što je đukić duže nego što je trebAlo ostAo nA kluPi: milorAd vučelić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia