Blic

Ubio ženu, pa poljubio ćerku i presudio sebi

Srbin Zoran Lukijanovi­ć (40) ubio je u petak oko 11 sati nasred ulice u italijansk­om gradu Vićenci suprugu Tanju Dugalić (32), a potom izvršio samoubistv­o u blizini Venecije.

- Ekipa „Blica“

Kako prenose italijansk­i mediji, ubica je pobegao iz kućnog pritvora u kom je bio zbog nasilja nad suprugom, sačekao je na ulici i pucao u nju. Nesrećna žena pokušala je da pobegne u automobil, ali ju je on stigao i ispalio joj dva hica u grudi i jedan u glavu.

Portal Leggo.it navodi da su ubistvu prisustvov­ale dve osobe koje su se slučajno zadisele na ulici u to vreme, od kojih je jedna pobegla od straha nakon prvog hica, a druga od šoka nije mogla da pozove policiju. Policiju je pozvao radnik iz lokalne prodavnice.

Lukijanovi­ć je posle ubistva supruge otišao u kuću njene majke, u kojoj je bila i njihova četvorogod­išnja ćerka.

- Poljubio je ćerku, uzeo automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu preneo je portal.

Sat i po kasnije, Lukijanovi­ć je lociran na autoputu A4, koji vodi ka Veneciji. Zaustavio se na jednoj benzinskoj pumpi i kad je primetio policiju, uzeo je pištolj iz kog je prethodno ubio suprugu i pucao sebi u usta. Teško ranjenog su pokušali da ga spasu i transporto­vali su ga u bolnicu, ali je preminuo.

Zločin je, kako se sumnja, počinio jer nije mogao da se pomiri s time da ga je supruga napustila. Istražitel­ji sumnjaju da je sve isplanirao pošto je sa sobom poneo pištolj kalibra 7,65, iz kog je ispalio tri hica.

Svedok tragedije, koja od petka potresa javnost u Italiji, rekao je da nesrećna žena čim je spazila muškarca potrčala ka svom automobilu koji je bio parkiran. Međutim, on je bio brži i kada ju je sustigao ispalio je nekoliko hitaca i mirno odšetao. Uplašeni za svoje živote, niko od očevidaca nije pokušao muškarca da odgovori od namere niti da ga spreči da pobegne.

 ??  ?? NEsrEćNa žENa pokušala da umakNE od poBEsNElog muža,
ali ju jE sustigao kod automoBila
NEsrEćNa žENa pokušala da umakNE od poBEsNElog muža, ali ju jE sustigao kod automoBila
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia