Blic

Starici pucao u leđa pa u glavu!

-

Starica Miladija Kočović (77) sahranjena je juče na seoskom groblju u Goševu na Pešterskoj visoravni, a nove informacij­e iz istrage samo su još više zakompliko­vale istragu ovog zločina koji je uznemirio žitelje ovog kraja.

Naime, obdukcijom nesrećne žene utvrđeno je da je ona usmrćena sa dva hica, jednim u leđa, koji je najverovat­nije ispaljen iz puške i drugim koji joj je hladnokrvn­i ubica ispalio iz pištolja u glavu.

Telo bespomoćne starice pronašao je suprug Isidor u petak po podne ispred katuna na obroncima planine Giljeva na koju su, zajedno sa sinom, došli kako bi izveli stoku na ispašu i pokosili imanje.

Suprug i sin su zatekli ispremetan katun iz kojeg im je nestalo oko 400 evra, ali i pištolj i pešterskoj visoravni

puška.

Policija već tri dana vrši opsežnu istragu, ali nepristupa­čan teren i nevreme otežavaju pronalazak bilo kakvih dokaza ili tragova koji bi mogli ukazati na počinioce ovog brutalnog ubistva. Veštačenje­m će biti utvrđeno da li je Miladija ubijena iz oružja koje je nestalo iz katuna.

Žitelji Goševa i okolnih sela su i dalje u čudu. Za Kočoviće kažu da su domaćinska porodica da ni s kim nisu u zavađi i da ne mogu ni da naslute motiv ubistva starice.

- Zašto bi neko na tako brutalan način ubio bespomoćnu staricu? Priča se da im je ukraden novac, ali isto tako kažu i da je u katunu ostalo oko 1.500 evra. Možda je Miladija zatekla pljačkaše koji su u panici pucali na nju kako ih ne bi otkrila - glasno razmišljaj­u meštani. N. K.

 ??  ?? misteriozn­o uBistvo na
misteriozn­o uBistvo na

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia