Blic

NADAM SE DA ćU BITI DOSTOJNA LUKASOVA ZAMENA

U novoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” na mestu Ace Lukasa u žiriju će sedeti Đorđe David.

- A. Popović

Budući član žirija za “Blic” je otkrio da će u novoj sezoni TV format dobiti nove gledaoce i publiku naklonjenu rokenrolu jer će koncepcija emisije biti promenjena.

- Promene u postavci stvari u izmenjenoj koncepciji emisije su me kupile čim je Popović ispričao kako je sve zamislio. Prema njegovim rečima, muzika koju živim dobiće mnogo veći prostor. Radujem se što ću biti u prilici da budem deo najgledani­je emisije i da učestvujem u menjanju prilika nabolje. Verujem da čovek kao Saša Popović može da uradi mnogo po tom pitanju. Rokenrol je bio nepravedno zapostavlj­en i konačno je došlo vreme za promene - rekao je Đorđe David za “Blic”.

Muzičar i glumac je priznao da ga ne zanimaju loši komentari kojih je svestan da će biti, budući da je, ne tako davno, osporavao rad Saše Popovića.

- Kao rokenrol muzičar bio sam u životu više gladan nego sit, ali nisam želeo da menjam pravac i podilazim ukusu širokih narodnih masa. Kao mlađi bio sam veliki oponent Saše Popovića i izrekao sam mnogo ružnih stvari o njemu i produkciji, ali nisam nikada bežao od tradiciona­lnih vrednosti i narodne muzike. Kolo i sam umem da igram. Zameniću u žiriju Acu Lukasa koji je jedinstven i poseban. Znamo se 38 godina. On je imao neku svoju foru, ali valjda ću mu biti dostojna zamena - iskren je Đorđe.

Za novo radno mestu u žiriju David već ima taktiku.

- Biću strog sa razlogom jer u našoj zemlji ima najveći broj pevača po glavi stanovnika. Današnja deca koja hoće karijeru, njih veliki broj, u velikoj su opasnosti jer ne znaju mnogo, ne priznaju ničije karijere i misle da su bogom dani. Smetaju im komentari i kritika jer su sujetni. Moj pokojni profesor na glumi Predrag Bajčetić govorio je: “Što te više kritikuju, treba da budeš bolji.” E, time ću se voditi - objasnio je novi član žirija “Grand produkcije”.

 ??  ?? “Kao mlađi, bio sam veliki oponent Saše Popovića i izrekao sam mnogo ružnih stvari o njemu, ali nisam nikada bežao od narodne muzike“
“Kao mlađi, bio sam veliki oponent Saše Popovića i izrekao sam mnogo ružnih stvari o njemu, ali nisam nikada bežao od narodne muzike“
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia