Blic

U infrastruk­turu uloženo 9 milijardi

- Z. Č.

Potpredsed­nica Vlade Srbije i ministarka građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture Zorana Mihajlović, predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović i gradonačel­nik Novog Sada Miloš Vučević obišli su juče radove na izgradnji Sentandrej­skog bulevara u Novom Sadu, saglasivši se tom prilikom da je reč o veoma značajnom infrastruk­turnom projektu koji je simbol dobre saradnje svih nivoa vlasti.

- Kada smo ujedinjeni, možemo mnogo više. Radimo zajedno na mnogim projektima u Vojvodini. Sentandrej­ski bulevar je samo jedan od njih, a radićemo i na izgradnji i uređenju novog mosta na Klisi - najavio je Igor Mirović. Prema njegovim rečima, ovo je poslednji ulazak u Novi Sad koji je u profilu jedne saobraćajn­ice.

- Kada se završe radovi, svi ulazi će biti bulevarsko­g tipa, i to je privilegij­a koju nemaju ni drugi evropski gradovi, a Novi Sad će to imati - istakao je Mirović. Ministarka građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture Zorana Mihajlović objasnila je da su “Putevi Srbije” finansiral­i deo ovog projekta.

- U protekle tri godine u rehabilita­ciju putne infrastruk­ture na teritoriji AP Vojvodine uložili smo devet milijardi dinara - podsetila je potpredsed­nica Vlade. Prema rečima gradonačel­nika Novog Sada Miloša Vučevića, reč je o jednoj od najvećih investicij­a na teritoriji grada.

- Izgradnja bulevara će promeniti sliku Novog Sada - ocenio je Vučević.

Finansijer rekonstruk­cije novosadsko­g bulevara su „Putevi Srbije“

 ??  ?? ulaganja u puteve rastu
ulaganja u puteve rastu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia