Blic

ĐORĐE JE BRITAK NA JEZIKU, TAKAV NAM TREBA

- D.Đ.

Marija Šerifović, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Jelena Karleuša i Đorđe David zauzeli su svoje pozicije u studiju u Košutnjaku i spremni su za novu sezonu.

- Novi koncept “Zvezda Granda” je zamišljen tako da pevači budu mentori kandidatim­a, s tim što takmičari sami biraju ko će im biti mentor - saznali smo iz produkcije ovog muzičkog tamičenja.

U novoj sezoni žiriju se priključio Đorđe David koji će menjati Acu Lukasa, a Ana Bekuta je zadovoljna zamenom popularnog folkera.

- Baš nam treba neko kao Đorđe David ko je britak na jeziku - poručila je Ana Bekuta, dok je Snežana Đurišić dodaje da će i produkcijs­ki žiri biti u ulozi mentora u slučaju da neko od takmičara ne odabere osobu iz žirija.

- Posle tog dela kada prođu selekciju mentora dele se u grupe i takmiče se jedni protiv drugih - istakla je Snežana Đurišić.

Inače, Đorđe David je u prošloj sezoni bio gostujući član žirija.

- Promene u postavci stvari u izmenjenoj koncepciji emisije su me kupile čim je Popović ispričao kako je spremna za novu sezonu: ana Bekuta

sve zamislio. Prema njegovim rečima muzika koju živim dobiće mnogo veći prostor. Radujem se što ću biti u prilici da budem deo najgledani­je emisije i da učestvujem u menjanju prilika na bolje. Verujem da čovek kao Saša Popović može da uradi mnogo po tom pitanju. Rokenrol je bio nepravedno zapostavlj­en i konačno je došlo vreme za promene - rekao je Đorđe David. Takmičenje počinje da se emituje krajem septembra.

Novi Koncept takmičenja je zamišljen tako da pevači budu mentori takmičarim­a

 ??  ?? osveženje u žiriju: ĐorĐe DaviD
osveženje u žiriju: ĐorĐe DaviD
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia