Blic

Ovo je Sparta!

Glumac Džerard Batler i šampion titulu su proslavili ratničkim uzvikom iz filma „300“.

- Aleksandar pijevac

“Ovo je Sparta!!!”, orilo se hodnicima „Flašing Medouza“dok je poznati škotski glumac Džerard Batler sa Novakom Đokovićem slavio osvajanje US Opena. Batler ne krije da voli našeg tenisera, sa kojim se već više puta sreo i družio. Otud i zajednički uzvik koji je Škota proslavio u ulozi spartansko­g kralja Leonide u sada već kultnom filmu “300”.

- Ovo je Sparta! Toliko sam ponosan što je moj Novak večeras osvojio US Open. Retki su ratnici kao što je ovaj momak. Već godinama je inspirisan likom Leonide i ovaj usklik je postao amajlija za nas. Na kraju, mogu samo da zahvalim bogu što Novak večeras nije igrao sa Endijem Marejom - napisao je Batler na svom Tviter nalogu, a tekst je završio sličicama srpske i škotske zastave.

Kao i uvek, jubilarno 50. finale je okupilo američki džet-set koji je uživao u tenisu. ... glumice meril strip Čije su fotografij­e izraza lica iz finala preplavile društvene mreže

NOVAKU SU NA TITULI ČESTITALI LA KLIPERSI I SEKSSIMBOL, ŠVEĐANKA VIKTORIJA SILVSTED

Pažnju medija najviše je privukla glumica Meril Strip koja je toliko bila očarana Novakovim tenisom da je pravila “emoji” face. U prvom redu je bio i glumac Džeri Sajnfeld u društvu supruge Džesike, kao i američki TV i radio voditelj Rajan Sikrest i supermodel­i Sara Sampajo, Elza Hosk, Džozefin Skriver, Šanina Šajk, Kristi Brinkli... Na tribinama je bila i urednica „Voga“Ana Vintur, američka skijašica Lindzi Von i ćerka bivšeg predsednik­a Džordža Buša, Džena Hager. Publika na stadionu “Artur Eš” je bila podeljena, ali nema sumnje da je Argentinac imao glasnije navijače. Naime, Del Potra prati takozvanih 12 žigosanih, odnosno 12 prijatelja iz njegovog rodnog grada Tandila koji su zaduženi da zapale atmosferu.

Njih je primetio i Novak koji se posle meča našalio na račun skandiranj­a argentinsk­ih navijača.

- Mislim da su skandirali “ole, ole, ole...”, a ja sam čuo da viču “Nole, Nole, Nole...” - rekao je naš teniser.

Đokoviću su preko društvenih mreža čestitali i LA Klipersi, koji su postavili Novakovu fotografij­u sa Milošem Teodosićem, kao i švedska manekenka i seks-simbol Viktorija Silvsted, glumac Ben Stiler koji je napisao da je “Novak skromni šampion”, kolega Kevin Anderson, kog je Novak nedavno dobio u finalu Vimbldona...

 ??  ?? ko je bolji kao spartanski kralj leonida: džerard batler sa novakom proslavlja titulu na us openu
ko je bolji kao spartanski kralj leonida: džerard batler sa novakom proslavlja titulu na us openu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia