Blic

Hvala lekarima što su mi spasli noge

Devojka koja je prošlog meseca povređena u eksploziji automobila u Zemunu, Olac Bilbao Gonzales (20), poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu, u petak 7. septembra otpuštena je na kućno lečenje jer je njeno opšte stanje dobro.

- Radmila briza

Kako bi se zahvalila stručnjaci­ma sa Vojno-medicinske akademije, ona je objavila fotografij­e kako sada izgleda i ispod njih napisala potresne reči.

- Šta mi je dalo život i šta me drži u životu - piše u opisu fotke na kojoj je vidimo sa majkom kako leži na bolničkom krevetu.

Devojčine noge i dalje su u zavojima, ali najgore za nju je prošlo.

- Pre mesec dana sam ponovo rođena, a ne mogu biti više zahvalna zbog svega. Želim da zahvalim fantastičn­om timu profesiona­laca koji su spasli moj život, moje noge. Ništa drugo me ne zanima do porodica, prijatelji i zdravlje. Zahvaljuje­m se životu što mi je poslao ovu lekciju, blagoslove­na sam - napisala je ispod druge slike.

Povređena devojka skoro mesec dana vodila je zajedno sa lekarima životnu bitku iz koje je izašla kao pobednik.

- Pacijentki­nja je u dobrom opštem stanju otpuštena na kućno lečenje. Lečenje u našoj zdravstven­oj ustanovi dobro je podnela. Nije bilo nikakvih problema tokom njenog oporavka - navode za “Blic” u VMA.

Za devojku iz Marbelje rođendansk­o putovanje u Srbiju - 20. rođendan proslavila je 2. avgusta - umalo se kobno završilo kada je automobil njenog momka Strahinje Stojanović­a (28) 11. avgusta odleteo u vazduh u zemunskom naselju Galenika. Manje od 24 sata ranije španska misica je, kako saznajemo, stigla u Srbiju. Olac Bilbao Gonzales odrasla je u pomenutoj španskoj luci, inače dobro poznatom letovališt­u u kojem su se krili brojni balkanski kriminalci. Skrovište su u Marbelji tražili, između ostalih, i Darko Šarić, Luka Bojović, Rodoljub Radulović zvani Miša Banana, kao i Željko Maksimović Maka.

Inače, dosadašnja istraga je pokazala da je Olac bila kolateraln­a šteta u ratu kriminalni­h klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav - Miša Ognjanović nedavno ubijen. Tog dana bila je u društvu sa Strahinjom Stojanović­em, koji je navodno bio blizak sa kriminalno­m grupom Slobodana Šaranovića, a pojavio se i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole i Miloša Vidakovića, svog kuma. Ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala. Vozilo je izgorelo. Misica je uspela da se izvuče.

NESREĆNA DEVOJKA IZ ŠPANIJE SKORO MESEC DANA PROVELA JE U BOLNICI KAKO BI SE OPORAVILA

 ??  ?? španska misica došla je u srbiju kako bi sa svojim deČkom proslavila roĐendan, ali umalo da završi tragiČno nakon eksplozije automobila u kom se nalazila olac bilbao gonzales objavila sliku iz bolnice u zagrljaju sa majkom
španska misica došla je u srbiju kako bi sa svojim deČkom proslavila roĐendan, ali umalo da završi tragiČno nakon eksplozije automobila u kom se nalazila olac bilbao gonzales objavila sliku iz bolnice u zagrljaju sa majkom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia