Blic

LAZAR HTEO DA BIJE DAMIRA ZBOG STANIJE

-

MC Damiro je verbalno napao Staniju Dobrojević i tvrdio da mu ona duguje pare. Kako bi stao u zaštitu atraktivne brinete, Lazar Jeremić je skočio na Damira u nameri da se njih dvojica obračunaju.

Stanija i MC Damiro su pre nekoliko godina snimili duetsku pesmu, a on je sada odlučio da se obračuna sa starletom iz Novog Sada. Naime, Damiro je tvrdio da je trebalo da nastupa sa Stanijom nakon toga, ali je ona otišla u Ameriku. Takođe je tvrdio da je dobio manje para nego što zaslužuje, što je Stanija demantoval­a. U celu raspravu se uključio Lazar Jeremić, koji je, u nameri da zaštiti starletu, napao Damira. Lazarova drugarica Ivana tvrdi da on nikada nije napao muškarca. - Nikada nije bio nasilan, verovatno je sada uticalo na njega to što je u rijalitiju i zatvorenom prostoru. On će uvek zaštititi ženu. Ne verujem da se desilo da se nekada potukao u klubu - rekla je Ivana za “Blic”.

Zbog svega što je MC Damiro izneo u rijalitiju, oglasio se i Stanijin PR tim.

- Zbog neistina koje je MC Damiro izneo, prinuđena sam da kažem istinu. On se javio Stanijinom timu za saradnju. Ponudio je pesmu i spot i bilo mu je od velike važnosti da upravo sa njom snimi duet, zauzvrat tražio je da maksimalno bude zastupljen u medijima zajedno sa Stanijom, da gostuje u emisijama sa njom i da ga ona što više promoviše na svojim društvenim mrežama. S obzirom na to da je Stanija tada bila na početku muzičke karijere, nama kao timu je bila interesant­na pesma, pa smo pristali na taj vid saradnje. Damiro Staniji nije ništa platio, kako on navodi, već je ona zapravo njemu učinila kako bi dobio reklamu koju je i želeo. Takođe oni nisu imali zakazane nikakve zajedničke nastupe, niti imaju istog menadžera, trebali su samo jednom da se pojave zajedno u Tuzli u jednoj diskoteci, gde su Damiru naplatili kartu za ulaz jer nisu znali ni ko je on, i te noći nisu nastupili zajedno. Takođe, Stanijina pesma “Sveta Marija” nalazi se na Jutjub kanalu i nije uklonjena ni zbog kakvog duga, niti zbog plaćenih pregleda, kako je on rekao. Imali smo prilike i van rijalitija da vidimo Damira i da čujemo šta priča u alkoholisa­nom stanju, kao što je to i večeras uradio, pa njegova navođenja i ne uzimamo za ozbiljno, ali zbog javnosti i ljudi koji vole i poštuju Staniju želimo da pojasnimo neke stvari. A njegav karakter nam je svima poznat jos iz “Zadruge 1”, kada je nakon 24 sata preskočio ogradu, takođe moramo i da napomenemo da se upravo tada kada je ušao u rijaliti predstavio kao Damiro koji ima duet sa Stanijom - stoji u saopštenju Stanijinog PR tima.

 ??  ??
 ??  ?? Branio DoBrojević­evu: lazar jereMić
Branio DoBrojević­evu: lazar jereMić
 ??  ?? posvađao se sa stanijoM: Mc DaMiro
posvađao se sa stanijoM: Mc DaMiro

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia