Blic

Lovio divlje svinje, ubio čoveka na njivi

- E. B.

Mladić N. S. (25) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između 8. i 9. septembra na njivi u Odžacima usmrtio Ivana Stojiljkov­ića (40), saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, N. S. je Stojiljkov­ića usmrtio loveći divlje svinje! Mladić je ispalio više od deset hitaca, od kojih su dva pogodila nesrećnog muškarca koji je u tom trenutku krao kukuruz. Stojiljkov­ić je preminuo na licu mesta.

Beživotno telo muškarca u njivi je pronašao njegov rođeni brat Igor.

- Ivan je u subotu bio na poslu i došao je kući po podne. Ručao je i rekao da ide do druga Švabe da se dogovore za pecanje ispričao je ranije Igor, koji ne može da veruje da je ostao bez jedinog brata.

Prema Igorovim rečima, Ivan je seo na moped i otišao, i to je bilo poslednji put da ga je video živog. Znao je da svake nedelje ujutro ide sa Švabom na pecanje i nije mu bilo sumnjivo što je u nedelju ujutro video prazan krevet.

- Ipak sam ga pozvao na mobilni, zvonio je, ali bez odgovora. Tada sam prvi put posumnjao da nešto nije u redu jer mi se uvek javljao. Voleo je da popije, pa sam mislio da se možda zapio i zadremao. Nazvao sam prijatelja Švabu, ali on mi je rekao da nisu otišli na pecanje jer je Ivan otišao u neku njivu da nabere kukuruz - priča Igor.

Kako objašnjava zabrinuti brat, Ivanov drug ga je poslednji put video u subotu po podne.

- Došli smo do te njive, dozivao sam ga, išao gore-dole, ali bez odgovora. Beživotno telo našli smo desetak metara dalje sa velikom ranom na glavi ispričao je brat.

 ??  ?? naĐen mrtav na njivi: ivan stojiljkov­iĆ
naĐen mrtav na njivi: ivan stojiljkov­iĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia