Blic

SMEJEM SE PRIČAMA DA JE MIRKO GEJ

Mirko Gavrić jedan je od najkontrov­erznijih učesnika rijalitija “Zadruga 2”, a njegova supruga stala je u odbranu svog dragog.

- A. Popović

Otkako je otkriveno da Mirko Gavrić ulazi u rijaliti, mnogi su dovodili u pitanje njegovu seksualnu orijentaci­ju, a njegova supruga Dragana otkriva da li joj takve priče smetaju.

- Što se tih napada i insinuacij­a na tu temu tiče, možda će vam zvučati kao fraza, ali nas dvoje smo milion i jedan put pričali o tome i sve se pre ili kasnije završi smehom i šalama na taj račun. Očekivali smo da će akcenat biti upravo na toj priči, zato me takve stvari apsolutno niti dotiču niti pomeraju - kaže Dragana.

Nedavno je Mirko izjavio da poseduje snimak koji pokazuje da su se Kristina Kockar i Sloba Radanović dogovorili u kom pravcu će se odvijati njihovo učešće u prvoj sezoni rijalitija, a Dragana na to kaže:

- O snimku ne znam ništa, ali u svog supruga imam beskrajno poverenje i verujem da ako je nešto rekao, nije rekao bez razloga, i da će to argumentim­a moći da potkrepi.

Nije tajna da je Mirko Gavrić hirurškim putem uvećao usne, pa nas je interesova­lo šta o tome misli Draganina porodica u Crnoj Gori.

- Mirko je voljen i obožavan zet. Inteligent­ne ljude je davno prestalo da zanima ko je šta radio na svom telu, već čoveka vole ili ne vole kroz njegove osobine, a Mirko je iznad svega dobar čovek te u skladu sa tim i tolika ljubav moje porodice i prijatelja ka njemu - kaže Dragana, a na pitanje šta ona misli o tome, dodaje: - Apsolutno sam pristalica plastične hirurgije, ovo je 21. vek i smatram da u vreme kada je svima sve dostupno, svaki čovek treba za sebe da uradi ono što ga usrećuje, o kakvoj god korekciji se radilo da li fizičkoj ili psihičkoj. Bitno je biti lep iznutra, sve ostalo može da se kupi. Mirko je pre rijalitija izjavljiva­o da sebe vidi u finalu, a njegova supruga želi da on pokaže svoju lepu stranu.

- Ne znam da li će stići do finala, ali se nadam, kao što se nadam da će na kraju krajeva imati dovoljno vremena da pokaže svima koliko je kreativan, multitalen­tovan i zabavan. Od njega možete da očekujete sve - od gledanja u šolju do pevanja i svega ostalog.

Mirko je voljen i obožavan zet, on je iznad svega dobar čovek

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia