Blic

ANABELA: MUŽ ME JE PESNICOM UDARIO U GLAVU

Pevačica Anabela Atijas je u utorak u 23 časa pozvala policiju i prijavila nasilje u porodici. Kasnije je u policijsko­j stanici odbila da krivično goni supruga, a ceo jučerašnji dan je provela u stanu.

- j. paunoviĆ, lj. tozev

Kako saznajemo, Anabela je u policiji izjavila da juje Andrej udario pesnicom u glavu, dok je njen suprug rekao da je ona njega napala i izgrebala.

- Anabela je u utorak u 23 sata pozvala policijsku stanicu u Rakovici i prijavila supruga za nasilje. Ona je tim povodom rekla da joj je suprug udario šamar i da su se posvađali zbog psa, a policija je odmah izašla na lice mesta. Odveli su i Anabelu i Andreja u policijsku stanicu u Rakovici da bi uzeli njihove izjave o ovom slučaju. Na Anabelinom licu je bilo vidljivo crvenilo, dok je Andrej imao nekoliko ogrebotina i utvrđeno je da je bio pod dejstvom alkohola - kaže nam izvor koji je upućen u celu priču.

- Anabela je zatim ispričala da su se njih dvoje posvađali oko psa i da ju je on udario pesnicom u glavu. Dodala je da je u toku svađe ona njega ogrebala po licu. Andrej je takođe rekao da je svađa počela zbog psa i da ga je supruga ogrebala po licu. Kada je shvatila kakve posledice može imati njeno prijavljiv­anje supruga u policiji, ona je odustala od krivične prijave i napomenula da neće goniti Andreja. Anabela je upućena na lekarski pregled, na koji je odbila da ide. Njih doje su se u policijsko­j stanici pomirili, a tužilac je rekao da nema elemenata krivičnog dela jer je Anabela odbila da muža krivično goni - dodaje naš izvor.

Kako dalje saznajemo, iako nema elemenata krivičnog gonjenja, nadležni organi razmatraju da Atijasu izreknu neku od mera. Mere koje bi mogle da se preduzmu su udaljenje iz stana, zabrana prilaska, kao i zabrana komunikaci­je. Iako su se supružnici još u policijsko­j stanici pomirili, po zakonu o nasilju u porodici, nadležni organi moraju da reaguju, pa će tako biti i u ovom slučaju.

Iako su oboje proveli vreme u policiji, Andrej je juče za “Blic” rekao:

- Svi smo dobro i okej smo. To što pišete je odvratno. Bila je mala porodična svađa, došla je policija i sve je rešeno. Vi govorite direktno protiv države, ako je bilo tuče neko bi bio priveden, to je suludo. Andrej je ostao pri stavu da nije takao Anabelu.

- Ne znam kakva je ovo država, stvarno. Znači, možeš da udariš ženu i da se pobiju ljudi i da te puste tek tako? Ako je bila policija i ako je uradila izveštaj i ako niko nije u pritvoru, verovatno ništa nije bilo, zašto imate potrebu da širite laži? Nemam nikakve ogrebotine, zašto policija to nije slikala - zapitao je Atijas.

- Zašto bismo išli kod lekara kada se ništa nije desilo? Objavite fotografij­e kako smo oboje udareni, ako već tvrdite tako nešto - brani se Andrej, a na pitanje o Anabelinom stanju: - Anabela je dobro. Ne želi da učestvuje u tim spletkama, pogotovo sad, što smo oko „Zadruge” svima na meti. On je sve vreme tvrdio da nije podigao ruku na ženu.

- Nije se niko tukao. To su gluposti. Desila se mala porodična svađa, bila je policija i uradila uviđaj. Neko je prijavio buku u stanu, došli su i sve je bilo rešeno. Bože sačuvaj, da sam je udario, osušila bi mi se ruka. Glupost obična. Porodične svađe svuda postoje, a ovo što pišu je užas. Mi se pravdamo ceo život, što bismo sada to radili. Nisam javna ličnost i nemam razloga da nikome podnosim račune - rekao je Atijas.

Anabela je ceo jučerašnji dan provela u stanu.

 ??  ?? anabela je gagiju zbog dece sve oprostila
anabela je gagiju zbog dece sve oprostila

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia