Blic

Beograde, stižem!

Čitao sam šta se piše u srpskim medijima, ali ja dolazim samo da igram fudbal sa Crvenom zvezdom, kaže švajcarski reprezenta­tivac.

- milan zariĆ

Fudbaler Liverpula i švajcarske reprezenta­cije Đerdan Šaćiri poručio je da je spreman za dolazak u Beograd kako bi sa saigračima odmerio snage sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

Kako prenosi švajcarski “Blik”, Šaćiri naglašava da ne oseća strah od dolaska u glavni grad Srbije nakon što je na Svetskom prvenstvu uz znak dvoglavog orla koji koriste zagovornic­i ideje o tzv. velikoj Albaniji slavio gol za trijumf “sajdžija” nad našim “orlovima” u 90. minutu.

- Britanski list “Liverpul eho” kaže da će Đerdan pretrpeti neverovata­n psihički pritisak, citirajući direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića koji je rekao da je upravo Zvezda simbol Srbije, da sumnja da će Šaćiri doći, a i ako dođe, da će biti manji od makovog zrna. Međutim, naš reprezenta­tivni napadač, koji je pogodio stativu u meču sa Engleskom, uverava nas da će sa Liverpulom gostovati u Beogradu - prenosi “Blik”, citirajući sledeće reči pomenutog igrača.

- Ne strepim od tog gostovanja. Čitao sam šta je sve pisano, ali ja tamo idem samo da bih igrao fudbal. Ne plašim se nikoga - poručio je Šaćiri.

Kako ističe, zadovoljan je statusom u taboru “crvenih”, u koji je stigao ovog leta.

- Dvaput sam bio starter u prvenstvu, dvaput rezerva. Veoma sam zadovoljan. Kada vidite kakvi sve igrači sede na klupi, naravno da sam zadovoljan. Moramo da radim naporno i da se dokazujem svakog dana. Ali, imam vrlo dobar odnos sa trenerom Jirgenom Klopom i sve je u redu - dodao je Šaćiri.

Podsetimo, Zvezda i Liverpul će se sastati u 3. i 4. kolu Lige šampiona, najpre na „Enfildu“24. oktobra od 21 sat, a potom 6. novembra u Beogradu od 18.55 sati.

 ??  ?? Đerdan šaĆiri kaže da se ne plaši doČeka u beogradu i da ga zanima samo fudbal, a ne politiČke priČe
Đerdan šaĆiri kaže da se ne plaši doČeka u beogradu i da ga zanima samo fudbal, a ne politiČke priČe

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia