Blic

JELISAVETA ĆE SE PORODITI U AMERICI

Lepa glumica će početkom februara na svet doneti dečaka, a uskoro sa suprugom odlazi u Ameriku, gde će održavati trudnoću do porođaja.

- Ljubomir tozev

Otkako se udala za Miloša Teodosića, Jelisaveta retko u javnosti priča o svom privatnom životu, ali često ističe da je srećna i ispunjena. Nije tajna da joj je lepo u braku sa košarkašem, a njihovu sreću upotpunila je vest da je lepa glumica u drugom stanju. Jelisaveta bi trebalo da se porodi početkom februara, a budući roditelji su nedavno saznali da čekaju dečaka.

- Kada je saznala da je trudna, Jelisaveta je ovu vest prvo javila suprugu Milošu, koji je tada bio na putu. Oni nisu želeli da šire ovu informacij­u dok ne budu sigurni da je sve u najboljem redu, pa su lepe vesti rekli samo najbližim članovima porodice. Jelisaveta je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a nedavno je na lekarskom pregledu saznala da čeka dečaka. Kada su čuli pol deteta, ni Teo ni Jelisaveta nisu mogli da sakriju sreću - rekao je za “Blic” izvor blizak paru i dodao:

- Teo i Jelisaveta su spremni da postanu roditelji, a presrećni su što im se ostvarila želja da prošire porodicu. Jelisaveta je završila sve poslovne obaveze koje je imala u Beogradu, snimila je nekoliko serija, pa su se ona i Teo dogovorili gde će živeti u narednom periodu. Kako on igra košarku u Americi, plan je da i Jelisaveta ode tamo sa njim. Ako sve bude išlo po njihovom planu, ona će tamo održavati trudnoću, ali će se i poroditi u Americi. Jelisaveta će u Beogradsko­m dramskom pozorištu uzeti neplaćeno odsustvo sve dok se ne porodi, kao što je učinila i kada se udala za Tea i otišla da živi u Ameri-

ci - kaže naš izvor. Iako nije želela da otkriva detalje iz privatnog života, Jelisaveta je pre nekoliko meseci otkrila da priželjkuj­e da se ostvari kao majka.

- Mislim da to čovek nikada ne može da planira, to neko drugi planira, ali priželjkuj­em, kao i svaka druga žena - rekla je nedavno Jelisaveta.

Glumica je tada ispričala i kako izgleda njen život u Los Anđelesu, gde njen suprug igra košarku:

- Lepo mi je u Americi. Uživam, stvarno. Trudim se da što više vremena provedem sa suprugom pošto je on dosta na putu. Mnogo nam je prijatelja bilo u poseti. Provodila sam vreme upoznajući taj grad.

 ??  ??
 ??  ?? Jelisaveta Je isticala da JoJ Je lepo u los anđelesu, te JoJ neće biti problem da ponovo tamo provodi vreme
Jelisaveta Je isticala da JoJ Je lepo u los anđelesu, te JoJ neće biti problem da ponovo tamo provodi vreme

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia