Blic

KILIBARDA SPREMA NOVI PROJEKAT

TV “Prva” je nakon pregovora odličila da otkupi licencu jednog zabavnog slovenačko­g formata, a voditelj tog šou-programa će biti Marija Kilibarda.

-

Omiljeno lice Televizije “Prva” Marija Kilibarda od jeseni će biti deo novog televizijs­kog formata koji će sigurno svi voleti. Ovaj projekat je jedan od najvažniji­h u novoj sezoni TV Prve, zato se sve drži u tajnosti.

- Čelnici TV Prve su nakon dugih pregovora odlučili da otkupe licencu jednog slovenačko­g zabavnog programa čiji će deo biti Marija Kilibarda. Ovaj projekat je dodeljen baš Mariji jer je ona jedan od voditelja koji se pokazao kao odličan domaćin, a publika je veoma voli. Trenutno se radi na pripremama za snimanje ovog šou-programa - sprema se studio, kastinzi za lica koja će se još naći u ovom programu... Sa “Prve” ne žele još uvek da iznose nikakve detalje jer žele da iznenade publiku kvalitetni­m programom - kaže nam izvor blizak produkciji.

Marija se pre nekoliko nedelja vratila s odmora u Beograd, gde ju je sačekala ova radosna vest. Ona je veoma uzbuđena i raduje se što će biti deo projekta koji se razlikuje od svega što je dosada radila.

Pokušali smo da saznamo nešto više o novom šouprogram­u koji je u pripremi, ali sa Televizije “Prva” juče nisu odgovarali na naše pozive.

Inače, Marija Kilibarda je nedavno za “Blic” i najavila da će se od septembra promeniti neke stvari kada je posao u pitanju. Tada je na pitanje kada će ponovo stati pred kamere, rekla:

- Toliko sam se uželela posla, ali verujem da ćemo se uskoro družiti na televiziji. Ima posla sa strane, ali nedostaje ono moje primarno da sam u studiju ili na terenu, i da radim novinarsko-voditeljsk­i posao. Nadam se da će se od septembra to promeniti.

 ??  ?? radi se na pripremama za novi šou: mariJa Kilibarda
radi se na pripremama za novi šou: mariJa Kilibarda

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia