Blic

JELENA ROZGA POKAZALA GUZU NA MIKONOSU

Hrvatska pop zvezda Jelena Rozga boravila je na luksuznom grčkom ostrvu Mikonos, gde se isticala zavidnom figurom, a tokom odmora je napunila baterije za nove radne pobede.

- Anastasija Čanović

Da odmor od svih obaveza i te kako prija, a pogotovu ako se uživanje odnosi na gledanje u plavetnilo mora i slušanje galebova, još jednom se uverila Jelena Rozga, koja se za odmor odlučila tek sredinom septembra. Budući da je tokom leta radila punom parom, objavila singl koji ima više miliona pregleda, a krajem avgusta bila gošća treće večeri Filmskog festivala u Sarajevu, septembar je bio idealan za odabir destinacij­e za opuštanje. Odabir je pao na Mikonos, koji je proteklih godina utočište brojnim poznatim ličnostima.

Da zgodna Splićanka na početku pete decenije može da se pohvali savršenom figurom, dokaz je i fotografij­a sa bazena, koje inače retko objavljuje. Jelena Rozga pozirala je s leđa u crvenom bikiniju, što je mnoge oduševilo.

- Meni su najbolja teretana moji koncerti. Ja se stvarno nakon koncerta osećam kao da sam trčala maraton, ali to je zato što obožavam kada sam na bini i želim da dam najbolji deo sebe svojoj dragoj publici. Nije mi žao da potrošim i poslednji atom svoje snage, tako da mi nakon takvih nastupa očito nije potrebna teretana, niti moram da pazim na ishranu. Imam sreće što se toga tiče - kaže nam Jelena.

Pevačica je nedavno objavila singl „Uzmem koliko mi daš”, a pesma je puna ljubavi. Proverili smo da li priželjkuj­e da joj se dogodi slična ljubav. Inače, poslednji muškarac kojeg je predstavil­a javnosti bio je Stjepan Hauser.

- Verujte mi da sam kroz život navikla da mogu sve sama i da mi nije potreban muškarac u smislu da me vodi i brine o meni. Da se odmah razumemo, nisam rekla da mi to ne nedostaje, ali polako. Kad se desi, desi se - kaže nam Jelena.

U međuvremen­u ona uveliko radi na novom projektu, a reč je o saradnji sa jednom muzičkom zvezdom sa naših prostora.

 ??  ?? meni su najbolja teretana moji koncerti, oktriva za „blic“pevačica tajnu svoje vitke figure jelena rozga ističe da je kroz život navikla da sve radi sama i da joj nije potreban muškarac da brine o njoj
meni su najbolja teretana moji koncerti, oktriva za „blic“pevačica tajnu svoje vitke figure jelena rozga ističe da je kroz život navikla da sve radi sama i da joj nije potreban muškarac da brine o njoj

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia