Blic

SIMICA MI ZAMERA ŠTO NE ŽIVIM KOD NJEGA

NAKON UDAJE ZA GRČKOG BIZNISMENA, SUZANA MANČIĆ OTKRIVA

- F. Jovanović

Poznata voditeljka koja se udala krajem jula ove godine za grčkog biznismena Simeona Ocomokosa, sada prvi put priča o tome kako joj je u braku i zbog čega je njen suprug nezadovolj­an.

- U braku je odlično, ništa se nije promenilo, što je dobro. Sem što Simon sad kaže: „Dobro, Mančić, sad si se udala za mene, zašto ne živiš sa mnom?“Tako da je Simica nezadovolj­an - ima ženu, nema ženu - kroz smeh otkriva voditeljka i ne krije razlog zbog kojeg se još nije preselila kod supruga u Grčku.

- Još radim, a moja Natalija nije diplomiral­a, neke stvari treba da se dese pa da ja mogu više vremena da provodim u Atini. A i volim Beograd i teško da mogu da se odvojim od njega.

Prema rečima Suzane, ona nije promenila prezime prilikom udaje jer je to preveliki posao za nju.

- Raspitival­i smo se za pasoš, za boravak i za državljans­tvo. Fantastičn­i su rezultati. Kažu, potrebno je da provedete 12 godina i onda može. Reko, hvala vam lepo, znači neću menjati ni prezime, ni ništa - ironična je Mančićeva.

Voditeljka se priseća svadbe i kaže da je uživala.

- Svadba je bila super, bilo je 80-ak ljudi. Teodora je pevala na grčkom, sve je oduševila. Ona me i predala ispred crkve, to je bilo jako emotivno. Natalija je fotografis­ala. Imali smo orkestar iz Beograda i DJ-A, bila je dobra muzika i vreme nas je poslužilo, sve u svemu, više se udavati neću objašnjava voditeljka.

Ona i Simon su prvu bračnu noć proveli drugačije od mnogih parova.

- Spavali smo. Poklone smo stigli da otvaramo tek posle pet do šest dana. Mi smo u našoj kući pravili svadbeno veselje i to je onda veliki posao. Dok ispratiš sve, dok svi odu, ti si mrtav. Imali smo mi dovoljno lepih noći, tako da je ova bila za spavanje.

 ??  ?? simica se pita da li ima ili nema ženu, kaže voditeljka
simica se pita da li ima ili nema ženu, kaže voditeljka
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia