Blic

“Poznavao sam Ivanovića, ali nemam veze sa tim ubistvom”

U PRIŠTINI SASLUŠAN NAVODNI PRIPADNIK KAVAČKOG KLANA UHAPŠEN NA KOSOVU ZA BEZBEDNOST

- E. B.

Kosovski istražitel­ji ispituju da li je crnogorski državljani­n Mario Milošević, navodni pripadnik kavačkog klana, na bilo koji način povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića, javljaju crnogorske “Vijesti”.

Kako prenosi prištinski list “Koha ditore” pozivajući se na svoje izvore, Specijalno tužilaštvo je sa Miloševiće­m obavilo razgovor prošle nedelje, tokom kojeg je on priznao da je poznavao ubijenog lidera SDP.

- Milošević je izjavio da su njegov otac i Ivanović bili karate treneri i da ga je lično poznavao jer je provodio neko vreme u njihovoj porodici navodi se u tekstu. Međutim, kako prenose podgoričke “Vijesti”, Milošević je istražitel­jima tvrdio da nema nikakve veze sa Ivanovićev­im ubistvom niti bilo kakva saznanjima o tom zločinu. još nema osumnjičen­ih za ubistvo ivanovića

- Nakon ove izjave, zasad nema direktnih indicija da je Milošević umešan u atentat na Ivanovića. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati istraga - objavila je “Koha ditore” pozivajući se na svoje nezvanične izvore.

Nakon saslušanja, ministar pravde Zoran Pažin izbegao je da direktno odgovori da li ima saznanja o sumnjama da je Milošević umešan u taj zločin, već je rekao da očekuje izručenje

Crnoj Gori:

Mario Milošević je, inače, uhapšen zbog sumnji da je učestvovao u ubistvu Gorana Đuričković­a, rivala iz škaljarsko­g klana.

Oliver Ivanović, predsednik Građanske inicijativ­e “Sloboda, demokratij­a, pravda”, ubijen je 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, a za ovaj zločin još nema zvanično osumnjičen­ih osoba. Na Ivanovića su pucali pred vratima njegove SDP.

 ??  ?? milošević je mesecima bio u bekstvu
milošević je mesecima bio u bekstvu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia