Blic

MIRKO GAVRIĆ POKUŠAO DA POBEGNE IZ „ZADRUGE“

- A. Popović

Zbog sukoba sa Zoricom Marković, producent je hteo da preskoči ogradu u Šimanovcim­a, a pred zoru je i inscenirao bekstvo da bi video reakcije ostalih ukućana.

Mirko Gavrić zatražio je od produkcije „Zadruge” da mu dozvole da napusti šou da bi u javnost izneo sve dokaze protiv njegove ljute suparnice Zorice Marković. Pevačica je Gavrića i pre početka rijalitija okarakteri­sala kao homoseksua­lca, a potom je u rijalitiju iznela šokantne tvrdnje prema kojima je Mirko imao seksualne odnose sa nekoliko muških takmičara u „Pinkovim zvezdama”.

Mirko je pre nekoliko dana ridao zbog Zoričinih uvreda, a onda ju je javno optužio da je upravo zbog nje njegova supruga Dragana izgubila bebu u ranoj trudnoći. Kako se strasti i sukobi ovog dvojca samo pritaje, a onda ubrzo opet buknu, Mirko je izgubio strpljenje te je hteo da izađe iz rijalitija.

Međutim, Veliki šef i njegov tim nisu udovoljili Mirku, a on je nakon toga pokušavao da pronađe izlaz iz Rajskog vrta. Obezbeđenj­e je reagovalo i sprečili su ga u toj nameri. Posle sat vremena tokom kojih se Mirko uglavnom izležavao u dnevnoj sobi Bele kuće došao je na ideju da u dogovoru sa Marijanom Zonjić i Marijom Jovanović inscenira svoje bekstvo. Dok se Mirko krio u kuhinji, Marijana i Marija su širile vest da je on pobegao.

Među nekoliko njih koji su se zabrinuli zbog Mirkovog navodnog napuštanja rijalitija, Luna je bila najtužnija

- On je mene molio 15 dana da uđem u rijaliti i onda ovako da ode, ne mogu da verujem - vikala je Luna, dok su ukućani tražili Gavrića po svim delovima imanja.

- Sada vidim ko bi trčao za mnom kada bih ja bežao. Drago mi je za neke osobe rekao je Mirko kada je otkriveno da nije napustio rijaliti.

 ??  ?? želi da izađe napolje: mirko gavrić
želi da izađe napolje: mirko gavrić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia