Blic

BILO JE PRELEPIH, ALI I TEŠKIH TRENUTAKA

MARIJA VELJKOVIĆ PROSLAVILA SEDMU GODIŠNJICU BRAKA

- A. Č.

Voditeljka RTS-A Marija Veljković za „Blic” otkriva kako je sa suprugom Milanom Milovanovi­ćem prebrodila sve ono što bračna zajednica sa sobom nosi.

Jedno od najpopular­nijih TV lica, uvek nasmejana Marija Veljković u pauzi između brojnih snimanja sumirala je proteklih 11 godina ljubavi i sedam godina braka sa arhitektom Milanom Milovanovi­ćem, sa kojim ima troje dece - Đurađa, Rosu i Nevu.

- Bilo je dobro, ali najbolje dane tek očekujemo. Uradili smo “veliki posao”, dobili smo njih troje i sada je težak zadatak pred nama, ali ćemo sigurno uživati. Kažu da je najteža peta godina, mi smo imali četiri godine veze i sedam godina braka, to je ukupno 11. Tu petu smo prošli. Moramo da budemo složni, velika smo porodica i veoma smo ponosni na to. I nekako ste najjači kad ste složni - kaže nam Marija.

Na pitanje kako su uspeli da prebrode sve one teške momente kojih ima u svakom

MORAMO DA BUDEMO SLOŽNI, VELIKA SMO PORODICA I VEOMA SMO PONOSNI NA TO, KAŽE MARIJA

braku, odmah odgovara: - Ko kaže da je u vezi samo dobro i da ima samo lepih momenata, taj sigurno laže. Tako je u svim segmentima života, ne može sve da bude samo dobro jer onda ne biste razlikoval­i dobro od lošeg. Bilo je prelepih momenata, ali i malo težih. Ali borba je svakoga dana, kao i napredak i sa borbom ćemo i nastaviti. Ljubav mi je tu svakog dana. Treba je podgrevati, ali kada to ne stignete, ostavite za sutra. Sada se baziramo na to da budemo mama i tata, pa se trudimo da ukrademo neki momenat za sebe.

 ??  ?? Hvalili jedno Drugo
Hvalili jedno Drugo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia