Blic

Bekuta: Život je čudan i nepredvidi­v

Marija Kulić i Zorica Marković su se svađale, pa se potom i fizički obračunale. U jednom trenutku reagovala je i Miljana, koja je Zoricu gađala šoljom i tom prilikom pogodila Gibu Vasića u glavu.

- Aleksandra Ivanović

Zorica je Mariji pokazivala srednji prst, koji joj je ona zavrnula pre nego što je obezbeđenj­e uspelo da je spreči Skandalozn­a tuča obeležila je ponedeljak veče u “Zadruzi 2”, a u jednom trenutku ni obezbeđenj­e, a ni rijaliti učesnici nisu znali kome pre da pomognu. Da li Zorici sa povređenim srednjim prstom, Gibi sa razbijenom glavom ili polivenoj Miljani koja je vrištala na sav glas.

Sve je počelo žestokom svađom Zorice i Marije za stolom u Beloj kući, a prisutni su u šoku i sa zgražavanj­em slušali uvrede koje su jedna drugoj uputile. Sve je preraslo u komešanje, a izrevoltir­ana pevačica je Kulićevoj pokazala srednji prst, koji joj je ova zavrnula pre nego što je obezbeđenj­e uspelo da je spreči. U tom trenutku je Zorica udarila Mariji šamar te su njih dvoje počele da se biju, ali su ih ostali učesnici razdvojili.

Usledila je prava vriska, svi su poskakali na noge kako bi se sklonili ili, pak, pokušali da spreče fizički obračun. Međutim, Markovićev­a je Miljanu polila vodom, koja je branila svoju mamu. Miljana je u naletu besa pokušala da je pogodi staklenom šoljom, koja se razbila u paramparča­d i pogodila Gibu. Prisutni su u šoku jurili na sve strane pokušavaju­ći da spreče još veći kurcšlus, a Miljana i Marija su izbačene iz Bele kuće u dvorište kako bi se situacija primirila. Novopečena majka nije mogla da prestane da besni, pa je tvrdila da će uništiti sve Zoričine stvari jer ju je polila vodom, te da se ovaj rat neće tek tako završiti.

Rada Vasić je pobesnela što je u sukobu ni kriv ni dužan njen sin Giba povređen, pa je čekala da vidi kakve posledice će biti po zadrugare. Produkcija je odlučila da Mariju i Zoricu kazni

„Ja ne podržavam nasilje uopšte, pretnje, unošenje. To je bruka“, ovim povodom je rekao Siniša Kulić, Miljanin tata i Marijin muž

Pevačica Ana Bekuta je uvek govorila iskreno o svom privatnom životu. Za odluke koje je donosila, kako kaže, nikada se nije kajala.

- Vreme nažalost ne možemo da vratimo, ali mogli smo neke sekvence života da odigramo drugačije. Opet, ne bih to bila ja da sam drugačije igrala i da nisam slušala razum i nedeljnim budžetom, ali i Miljanu.

- Moje dete je povređeno, a one dobiju samo oduzimanje honorara? - urlala je Rada, dok je Miljana i dalje besna počela da se svađa sa njom.

Nakon žestokog okršaja Zorica i Marija su pričale u kuhinji, pa je Kulićeva pevačici oštro zamerila što je vređala njenog unuka, bebu Željka.

- Nije tačno. Ja te uvrede nisam nikada izgovorila, Marija - ogradila se Zorica, a Kulićeva je nastavljal­a:

- Ti si, bre, na krštenju tog deteta bila. Mi na krštenju tvog sina nismo bile, sramota, Zorice, zaista - rekla je Marija.

U raspravu se umešao i Lepi Mića, koji je poručio:

- Ma tvoje dete smiri, Marija, ono nije normalno dobacio je pevač, nakon čega se Marija rastužila, osamila, pa čak i zaplakala.

Siniša Kulić, Miljanin tata i Marijin suprug, za „Blic” je ovim povodom poručio:

- Ja ne podržavam nasilje uopšte, pretnje, unošenje. To je bruka - rekao je on.

Gibi je glavu raskrvaril­o staklo od šoljice kojom je Miljana gađala Zoricu Marković u nameri da odbrani mamu srce podjednako. Kad sve pogledam u nazad i tu moju tridesettr­ogodišnju karijeru ne bih ništa menjala, možda bi nešto iz svog privatnog života promenila, ali to je nemoguće. Stojim iza svakog svog postupka i koraka u životu ne kajem se i ne vraćam se u prošlost, živim u sadašnjost­i i bliskoj budućnosti. Život je čudan i nepredvidi­v i zato treba živeti u sadašnjost­i. Ali neka moj odgovor bude da ne bih ništa menjala u svom životu - rekla je Ana Bekuta za crnogorski portal “Magazinnin­a”.

 ??  ?? MARIJA kulić I Zorica Marković su jedna drugoj Izgovorila salve uvreda
MARIJA kulić I Zorica Marković su jedna drugoj Izgovorila salve uvreda
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia