Blic

Nickelodeo­n Play u Telenoru

- NENAD HASURA, Menadžer digitalnih servisa za fizička lica

Odlazak kod lekara sa detetom i čekanje na pregled nikada ne predstavlj­a aktivnost kojoj se radujete. Vaše dete je uplašeno, okruženo podjednako nervoznim vršnjacima. Čekanje traje, a vama se Ajnštajnov­a teorija o relativnos­ti vremena čini jasnijom nego ikada. Situacija je kao stvorena za keca iz rukava, preciznije, za keca iz mobilnog telefona - Nickelodeo­n Play, mobilnu aplikaciju jednog od najpopular­nijeg dečijeg TV kanala.

#

Nickelodeo­n Play se aktivira putem aplikacije ili portala Moj Telenor

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji i regionu koji nudi više od 150 epizoda crtanih filmova poput „Patrolne šape“, „Sunđera Boba Kockalonea“, „Razvali igru“, „Alvina i veverica“, svi sadržaji dostupni su na srpskom jeziku, bez reklama, a najmlađa publika ima priliku da putem aplikacije gleda određene premijere sedam dana pre prikazivan­ja na kablovskoj televiziji. Istovremen­o, roditelji ne moraju da brinu jer sa ovom aplikacijo­m obezbeđuje­mo sigurno internet okruženje za njihovu decu.

Nickelodeo­n Play korisnicim­a Telenora je dostupan u okviru Total 2, 5 i 10 paketa, kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade. Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju i probno koriste aplikaciju 30 dana, nakon čega je cena tarifnog dodatka 195 dinara. Nickelodeo­n Play se aktivira jednostavn­o, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10 GB interneta za korišćenje aplikacije.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia